Mom72626 Gulchirai yoğurt süt hepsi bol bol yeniyor ama etki yok. Birde benim gündüz uykum da olmuyor asla öğle uykusuna yatamam
Gulchirai Mom72626 ben uykucuyum ya ne yesem uykum gelıyor az yurusem uykum gelyor bu arada daha 2 kg aldım
Gulchirai Mavis222 akşamları yemeğe beraber oturyor her gün yuruyş yaptoruz ama sabahları o da uyur ben de uyurum 😁 yolda yer işe gderken sandıvıç hazrlyorum da akşamdan 😂 allahtan öğlen iş yerınde yemekhane var yoksa yemek hazırlardım 😂
Mom72626 Gulchirai ben de 12 ye kadar uyuyorum yoksa kendime gelemiyorum. Ben 10 kg aldım ama nereme aldım bilmiyoruz 🙄😀 maşallahız aldığım kiloda belli olmuyor
Elininanasi Gulchirai bizde 23+4iz👌🙈🙈bende surekli uyuma hali var.bahardandjr sanirim🤭🤭🤗Sipam cok guclu tekmeler yumruklar yedirtiyo bana😌🤭🤭🤭🤭🤭cok guzel bi an hakiketem🦋🦋🦋🦋🦋bura kadar 4 kilo aldim Siz ne kadar aldiniz
Gulchirai Mom72626 18 haftalıkken 250 gram demiştı pazartesı rendevum var bakalım ne kadar oldu ☺️ Maşallah size
Esmaveminigi Kızlar bende 22+5 im akıntıniz oluyor mu ve sabahları sağ tarafımda sertleşme oluyor şişiyor sağ tarafim sizde de oluyor mu