Gulchirai Selam herkese , ☺️ Dün ilk tetanoz aşısı oldum 22 +3 haftalığım güzel geçiyor ve 11 ya da 12 öğlene kadar uyumassam o gün fenalaşıyor başım ağrıyor bu aralar bebeğimin hareketlerını eşimle takıp ediyoruz Peki sizler nasılsınız nasıl gıdıyor ve nasıl hıssedıyorsunuz ☺️🤲🏻 Allahım bebeklerimizi Allah bağışlasın bize ☀️🌸🤲🏻
25agustos Gulchirai ben 20 haftada yaptırdım 23 haftadayız şu an 24 de ikinci aşı olacak. Uyuyabiliyorsan iyi 😀 ben bu aralar 8 de uyanmaya başladım erkenden başlıyor tekme atmaya. Acıkıyor heralde bende dayanamıyorum kalkıyorum yemek yemeye 😂
Mom72626 Gulchirai ben de önümüz de ki haftaiçi olacağım aşı. 22+1 deyim. 19 dan beri çok şükür ağrım sızım kalmadı. Bacak ağrısı hariç 🙄 sadece uykusuzluk çekiyorum Benin’i uyutmuyor. Doktorumda dedi ki geceleri nasılsa doğunca da öyle olacak. Sanırım yaramaz bir kız geliyor şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne yapacaksam 🙄🙄🙄😂🤔
Elininanasi Gulchirai bizde 23+4iz👌🙈🙈bende surekli uyuma hali var.bahardandjr sanirim🤭🤭🤗Sipam cok guclu tekmeler yumruklar yedirtiyo bana😌🤭🤭🤭🤭🤭cok guzel bi an hakiketem🦋🦋🦋🦋🦋bura kadar 4 kilo aldim Siz ne kadar aldiniz
Gulchirai 25agustos erken uyanıyorsun acıkıyor minnoş o zmn ☺️ peki ilk aşı olduğunda nasılsı ağrın fln geçtimi
mk123 25agustos 22+0 olark prensesimizle mrb diyelim 🤗benim de şükür iyi gidio, bugün kontrolum vardi, bebeğimi gordm nasılda tatlı gelio ultrasonda 😂detaylı için gün verdi 26 haftama gelmiş oluyom geç olmaz mi acaba ya🤔
Mavis222 Gulchirai ben bide 5.50 kalkıyom sabah eşime kahvaltı hazırlıyom işe yolluyom bir daha uykum öğlen saatinde geliyor bana ancak ☺
Gulchirai Mavis222 baya güzel sağlıklı o saate kalkp ve eşine zmn ayırmak ben akşamdan hazrlyorm kahvaltsını sabah zavallı uyandrmadan benı yapyor tek başna kahvalt ama doğumdan sonra inşallah ben de böyle erken kalkp kahvalt hazrlamayı ve bebegımzle ıkı dk da olsa zmn geçrp işe gıtmesını sahlarm şu an tatıldeyım bol bol uyim dıyorum 😁😁
Zeyzey20 Mavis222 bende aynı şeyi yaşıyorum beş bucukda bir kalkıyorum bidaha öğlene kadar uykum gelmiyor kalkmasana o saatte uyanıyorum mutlaka off çok zor ama olsun şükür 😊😊
Manok 22+2 ikizlere gebeyim . Tetenoz asımı 19'cu haftamda vuruldum. Gebe kalmadan once civi yuzunden bir doz almistim eylulde. Uzandıgımda sagimda hareketlenme hissediyorum heralde soldaki bebegim akilli cunku hissetmiyorum 😊
Mom72626 Manok canım ben de sol da hiç hissetmiyordum ta kiii dün geceye kadar. Üzülüyordum neden hep sağ tarafta diye ama dün gece tamamen uykusuzluk başladı. Sağa yatıyorum vuruyor sola yatıyorum vuruyor birde güçlü maşallah uyumak elde değil 😢 dün gece sinirlendim 12 den 3 e kadar ardından sabahta erken vuruyor tekmeleri 6.30 da uyandım 8 de zor uyuduk
Mavis222 Gulchirai 9 aylık evliyiz bir gün olsun kahvaltı veya akşam yemeğimiz ayrı yenmedi kalkar hazırlarım onu kaldırır birlikte yeriz geçiririm bütün gün benim çok kötü kalkamayacak gibi olmadığım sürecede böyle yapacam birlikte vakit geçirmeyi seviyorum ☺
Manok Gulchirai 😊😊😊 7 yillık hasretle gecirdim gunlerimi imkansizken Rabbim nasip etti. Tup bebekle hamile kaldim. Kuzularimla konusmaya calisiyorum once kızim dedigimde veya once oglum dedigimde acaba uzulurler mi bana diyorum 😂😂 cok guzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin.
Manok Mom72626 maşallah Allah esirgesin. Allahım saglikla kucagımıza almayı nasip etsin. Bende hep sagima uzandigimda vuruyor ama ole uykudan kaldiracak derecede degil benim kuzularim 😊
ygulafer 22+4 haftaligim 20 haftada tetanoz aşısi vuruldm. Bu hafta bende saat 12 den once kalkamiyorm yataktan
Gulchirai Mom72626 ahh ya nasıl uykusz duryorsun 😐yoğurt ye bol bol uyursun mayıştırır hem yoğurt sahılklıya 🤗
Charlotte85 Manok merhaba, face hesabım vardı bulamayınca arkadas bu instagram dedi, kullanmıyorm diye bilmiyordum, arkadasla yeni bi hesap açtım sizin için ordan konusurz , ekledim şimdi sizi
Gulchirai Mavis222 akşamları yemeğe beraber oturyor her gün yuruyş yaptoruz ama sabahları o da uyur ben de uyurum 😁 yolda yer işe gderken sandıvıç hazrlyorum da akşamdan 😂 allahtan öğlen iş yerınde yemekhane var yoksa yemek hazırlardım 😂
Mom72626 Gulchirai yoğurt süt hepsi bol bol yeniyor ama etki yok. Birde benim gündüz uykum da olmuyor asla öğle uykusuna yatamam