Gulsah7171 Kızlar burda önerebileceğiniz iyi bir doktor ve hastane? Bide muayene ve dogum ücretleri nedir
Msa21 Gulsah7171 ben çınarlıda onur beye gidiyorum 80 lira muayene ücreti ama su hospital da bayan doktoru duydum oda baya iyimiş
Selenzy1 Gulsah7171 çok gezdim cnm bnde sonradan izmire tain olup geldim menemende inçi klinik var bahar hanım dört dörtlk bir dr muane ücreti 200 Doğum da kendi 2.500 hastnede 3 ve 4 bin arası alıyormuş bana biraz abartı geldiği için bırktm şu anda sada hastanesine gidiyorum dr Hatice hanım muane ücreti 60 tl 10 gün içinde gittignde ücretsiz birde Doğum paketi yaptrdım içinde Doğum foto çekim kuaför hizmeti oda süsleme bebek muane ücretsiz toplm 1900 tl çok hastaneye gittim ama para tuzağı hep dr iyi olsn yeter bence sende değerlendir çok tatlı bir bayan
Ebr_3534 Gulsah7171 bende bornova atasağlık hastanesine gidiyorum muayene ücreti 80 tl 10 gün içinde tekrar gidince ücretsiz doğum ücretide 3.000 tl
Depresif_polyanna Gulsah7171 kahramanlar da su hastanesi ümran özer ben 4.ayda geçtim olgun bi bayan egolu değil. 81.5 tl ücret
Gulsah7171 Selenzy1 o bahar hanımı dün aradım banada fiyat fazla geldi hiç gitmedim sada hastanesinde nurdan hanıma gittim ama asla memnun kalmadım Hatice iyi bir doktor mu önerebileceğiniz gibi mi memnun kaldınız mı siz bide gökhan bey varmış ama hep sezeryan yapıyor dediler
Selenzy1 Gulsah7171 ben çok hastane ve dr gezdm bulana kadar gezdim İnanın ama Hatice hanım kadar memmun kaldıgm dr olmadı her gittiğim de ilgi alaka çok sempatik bir bayan instgrm hesabından bakın istersenz dr Hatice Ermin
Ecerg Gulsah7171 Kendisi benim de doktorum Hatice hanım öyle tatlı biri ki😍 İyiki kendisine denk gelmişim diyorum. Nurdan hanım için pek iyi şeyler duymamıştım o yüzden hiç bakmadım bile Gökhan beyde çok iyiymiş fakat dediğiniz gibi direkt sezeryan öneriyor diye gitmedim
Gulsah7171 Selenzy1 tavsiyen üzerine randevu alıcam hastaneden inşallah memnun kalırım yeni taşındık bizde o yüzden 2 doktor gezdim memnun kalmadım iyi olanlarda fiyatlar çok pahalı. Doğum paketinde neler var bana telefonda bilgi vermediler
Gulsah7171 Selenzy1 bide paketi doğumdan önce alıp ödeme mi yapılıyor yoksa doğum sonrası hastane çıkışı mı ödeme oluyo nasıl oluyo
Selenzy1 Gulsah7171 cnm Bn bahar hanıma gidiyordum sonuçta orası klinik ve özel ilgi var dünya para veriosun özel hastanesindede bu kadar uygun fiyata bu dr çok çok iyi içinde Oda süsleme Foto çekim Kuaför hizmeti Doğum ücreti Doğum sonrası hem anne hem bebek bakım ücretsiz
Tugceanneoluyor Selenzy1 canim dogum 1.900 mu bu dedigin paketlerle . Bunlardan birini cikartsakta fiyat degismiyormuş sanirim
Begum94 Gulsah7171 canım ben can Hastanesine gidiyorum 95 TL muayene ücreti doktorum emre canverenler çok memnunum
Gulsah7171 Begum94 ben ona gittim evet doktor güzel ilgileniyor ama doğum ücreti bizim bütcemizi aşıyor biraz o yüzden vazgeçtim.