Aycankolay Cözüm bulan var mı uyuyamıyorum agrıdan napsam geçmiyo parol içiyorum oda gecirmiyo yarın doktora gidicem inşallah biz cözümü vardır😏
Mom72626 Aycankolay benim de çok Ağrı’yı üst değil de alt bacaklarım ve ayaklarım çok ağrıyor sızlıyor resmen 🤯
Busearassu Aycankolay Ben her akşam yatmadan önce ılık bir duş alıyorum sıcak su birazda olsun rahatlatıyor
Elmalikurabiye Aycankolay gunde 2 tane.magnorm dedi doktorum. Kendime geldim gercekten. Kesildi kramplar.
Aycankolay Busearassu benim sıcak su tam tersi soguk suyla yıkıyorum biraz etki ediyo sonra hemen geciyo
Mom72626 Elmalikurabiye ben de de vAr magnorm suya atılıp içilen. Ben de o zaman gün de 2 tane içeyim
Zmrtbdk Elmalikurabiye bu magnezyum tozunun üzerinde yemek arası yazıyor.Eczacı yazmış daha doğrusu.Siz de öyle mi içiyorsunuz? Bir şey söylendi mi aç veya tok gibi?
Hzlhakko Aycankolay benimde çok ağrıyor d vitamini düşük çıktı 10 gündür içiyorum ama hala devam ediyor internette hamile yastığı buldum onu alıcam galiba sende vitamin değerlerine kesin bir baktır
Mom72626 Hzlhakko hamile yastığı bende var İnan’ın tüm gece yerde 🙄 çünkü artık sıkıyor bunaltıyor olmuyor yani 😀
mrsdoruk Aycankolay ayaklarımda akşamları bir garip ağrı beliriyor gece tuvalete kalktığımda bir penguen gibi yürümeler tuzsuz yiyorum ona rağmen ayaklarımın şişmesi normal mi bilemedim 🤷🏼♀️ bende doktoruma soracağım gittiğimde bu durumu canım
mrsdoruk Aycankolay magnezyum kullanın gerçekten çokmfaydası oluyo özellikle de sabah aksam kullanırsanız ağrılarınız hafifler ☺️
mrsdoruk Aycankolay sorununu anlat canım verir illa ki 🥰 hoş vermese de alıp kullansan zararlı bir şey değil magnezyum