Sengulkrgz Devlette iyi doktor bulduysan kafana yatan devlet tabiki...Ben hafta sonlari rutin kontrollerime gidebildigim icin ozele gidiyorum..Ozelde olacak dogum fakat hep bir doktora ve devlete gidebilseydim tercih devletten olurdu
Kbregt Sengulkrgz aslında devlete hiç gitmedim beni ailem devlet taraftarı bebeğe bişry olursa en azından kğvezde kalması falan gerekirse altından kalkamazsınız diyorlar.
Ahmtimrn Ben devlete gidiyorum fakat özel de dogum yapacam muane oldugum doktor dogumu ma girseydı kesinlikle devlette yapardım.
BurcuY Kbregt yenidoğan kuvez ücretli deil canım o yüzden kesinlikle özel diyenlerdenim bende devlete de gittim bi çok problem yaşadım o yüzden sadece özele gidiyorum şimdi çok memnunum doktorumdan 🙏
Merve612506 Kbregt Kesinlikle özel hastane imkanın varsa tartışmasız düşünmeden özel derim çevremdende hep böyle duyarım
MENUR Maddi imkanlar dolayısıyla devlete gidiyorum özel araştırmıştım ilk zamanlar degisik paketler olmasına rağmen çok pahalı geldi bende devlette başladım cok sukur ki doktorumdan da memnunum taramalar olsun testler olsun eksiksiz bi şekilde hepsini ucretsiz yaptirdim disarda onlar icin harcayacagim parayi da bebegimin hazirliklari icin kullanıyorum..
FSCMK Kbregt valls benim verdiğe değiyor 90 lira veriyorum zaten pek pahalı değil benimki bilgi vermesi yeterli