Eysanyumlu Oguzkagan65 Arko nem krem 👍🏻👍🏻👍🏻 Kullanmadan önce fena kaşınıyordum 3 4 haftadır 1kere bile kaşınmadım 👍🏻 Narlısı Harika kokuyor bu arada 😘
hunilimom Zehramom başlamadı herkes şimdiye başlaması lazım va diyor yada ben mi anlamiyorum 🤷♀️🤷♀️ bilmiyorum 34 de gitmistik 2460 di
Zehramom hunilimom kasık ağrısı gibi oluyor bel ağrısı gibi adet ağrısı yaşıyorsanız ona benzer oluyor
[silindi] Bugün cok fena vajinamda ağrı oldu 3-4 dkkada bir. Sonra sağ kasıgımda bi ağrı oluştu. Neler oluyo anlamıyorum 😂 35+4
adyali34 Zehramom benimde var sancilarim canim ara ara.. bazen acaba dogum sancisi tam nasil diye dusunmuuo degilim.. benim bebis biraz geriden geliyo kilolu degil suan net bilmiyorum haftaya ogrenicem
Eysanyumlu Oguzkagan65 gergin olduğu için tırnaklarsan olur yara 😔 ben avuç içimle kaşıyordum o yüzden tahriş etmedim. Dediğim gibi Arko kullanmaya başladıktan sonra 1 kere bile kaşınmadı ama 👍🏻 Çok geçmiş olsun
hunilimom Zehramom son 2 3 gündür yürürken kaşıklarım ağrıyor belim çekiliyor onun dışında otururken vs yok normal zamanda adet sancısı çok cekerdim
Medusa Kızlar bu hafta 2. Kez oluyor 35 haftalığız biz de, sizde de durum aynı mı merak ettim. oturur pozisyondayken birden karnım mideme doğru sertleşiyor beraberinde hafif bi sırt ağrısıyla birlikte. Mideye kramp giriyor gibi düşünün ama karnım semsert oluyor. Yalancı sancılar böyle bir şey mi acaba?
Eysanyumlu Medusa doktorum kasılma olduğunu söyledi tatlım sancı başka bişey edet sancısı gibi diyorlar 😝