Seher_ Synonyms hazırla valla canım gerçekten yoruyo insanı 2.gunum oldu ama bitmedi bugün 3.gunum sadece bebeğinkilerle uğraştım daha benimkilere sıra gelmedi hastane çantasınada bebeğinkileri koydum sayılır benimkilri hazirlamadim😂
Synonyms Seher_ bende dün pijama gecelik terlik onları aldım kendime ufak tefek eksiklerimi de tamamlıyım sonrasında sadece 0-3 ay olanları yıkamayı düşündüm. birde onları hazırlarken eksiklerim de çıkacaktır ekstradan diye düşünüyorum :(
Seher_ Synonyms hepsini yıkadım ben artık tozlu falan girmesin dolaba diye canım 1 yaş için falan olanlar vardı hepsi 3 makine oldu renkli beyaz koyu renkli diye ayırdım 😂
Synonyms Seher_ bende kararsızım bu konuda hepsini mi yıkamalı diye. poşetleyip kaldırmalı gibi yorumlarda oldu
Seher_ Synonyms yika canım bence de başlamisken artık zaten 03 aylıklar da yıkadığına değmez çok az olur 😂
Mucizembenim Seher_ aynen yormadan kendimi yapıyorum. Bi tanıdığım bide erken Doğum yapınca korktum da o biraz gaza getirdi Beni de 🙈😀
Derinsuuu Seher_ 31 haftalıgım herşeyini hazırladım yıkadım ütüledim cantamı bile hazırladım fazla agırlaşmadan halletmek daha ıyı oluyor canım
Pnrholat Bizde 31 haftalığız 1hafta sonra izne ayrılıyorum. Daha başlamadık başlayacağım heyecanlıyım