zynp1512 Seher_ eksiğimiz çok var daha inş bir iki haftaya hepsini tamamlicaz ne zaman yıkayıp hazırlicaksınız hastane çantasını kızlar
Canoglumbenm Seher_ bende 24 haftalığım. 30 haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. Cicilerini yıkıcam ya çok heyecanlıyım bekliyorum o günü 🤗🙈🙈😊😅
Bsekvnz Seher_ hayirlisi olsun inşallah, bizde çoğu şeyi hallettik. Eksiklerimiz var tabii.. Tulum ve takımları kısa kollu mu aldınız fikir amaclı soruyorum kızlar ama
Emine1235 Seher_ 33 haftalık olduk kıyafetleri yıkandı ütülendi hastane çantasına konudaki omun benim kıyafetler ayarlandı hasta odası masa dekorasyon malzemeleri de hazır. Bir beşik dolap Bebek arabası. Ve ev temizliği kaldı
Tugba378 Çok az eksiğim kaldı onları da haftaya alıcam 😊 beşik aldık Bebek arabasını son günler alıcam 30+3 üm
Feyzaaksuu Kiyafetlerimiz hastane cantamiz hazır sadece odası gelecek miniğimin, nacizane fikrim hastane cantaniz bir köşede hazır beklesin 😊hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah 🤗🙃💕
Eddakaya Bende dün bir kısmını yıkadım🙈 bir kısmını da ya bu akşam ya da yarın Allah nasip ederse sonra da çantamı hazırlıycam eksikler her daim olur kişinin durumuna baglı herşey cok pahalı
Ceylannbeyzt Çok şükür hazır herşeyi odası arabası kıyafetleri yıkandı ütülendi ama çantasına doldurmadım 31 haftalık olduk bi an önce günleri dolsunda gelsin prensesim🥰🥰🙏
Nk1984 Seher_ 32 haftalık gebeyim cok şükür.Kıyafetleri yıkandı,ütülendi.Hastsne çantamız da hazır.İsmini kesinleştirirsek kapı süsü ve hediyeliklerde tamamlanacak insallah,o kadar☺️
Bebegimcanimm 30 haftanın içindeyim bende 😊 bu hafta ev temizliğiyle uğraşıyorum diğer hafta da bebeğimin kıyafetlerini yıkama faslına geçicem inşallah. Herşeyimiz tamam araba beşik vs. Hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏
Ahmtimrn Beşigini arabasını uyku setini falan hep aldım kıyafet kaldı bitek onuda son aylara dogru almayı dusunuyorum 🤗
Seher_ Kızlar sağlıcakla alalm kollarımiza inşallah hepimiz ama baya zormuş bu kıyafet işleri minik minik çok oyaliyolar 😂😂
Sevim97 Seher_ herşeyini aldık tüm kıyafetleri hazır çantası hazır bi tek kendi çantama alacağım bazı eksikler var onlarıda tamamladıktan sonra ev temizliği ve ikramlıklar kalıyo ha bide magnetler falan
Synonyms bizimde herşeyimiz alındı bi yıkayıp ütülemek kaldı birde hastane çantası hazırlama faslımız var o çanta hazırlanmadan içim rahat etmeyecek sanırım:)
Seher_ Synonyms hazırla valla canım gerçekten yoruyo insanı 2.gunum oldu ama bitmedi bugün 3.gunum sadece bebeğinkilerle uğraştım daha benimkilere sıra gelmedi hastane çantasınada bebeğinkileri koydum sayılır benimkilri hazirlamadim😂