Babymama Canoglumbenm aynı şekilde bnm de byle oldu ilk 3 ay çikolataya bakamadm bile ve günlk yiyen birydm🤷🏻♀️
DuygumKlc İlk iki gebeliğimde hep ekşi yedim oğlum oldu üçüncü gebeliğimdeyim hep pasta ve havuç suyu tüketiyorum ama ikilitestte ultrasonda yüzde seksen erkek dedi doktorum 🙈
fatma8906 Sdaa ikili test olcakti 2 kez doktorların yanına girdim çıktım karnimda toplanmış sonra düzgün durcak mi acaba derken unutmuşuz eşim nerdeyse geri girdircekti normalde hiç merak etmiyordu 😀
Adisimmm Sdaa lahve tirkakisiydim ben de nefret ettim. Erik ve kayisi çaglasi yiyorum surekli. Yeşil elma favorim bi de tuzlu kek kurabiye vs. Kız cinsiyetimiz
[silindi] Sdaa yok kuzum bence onunla alakalı bişey değil hamileliğimin basından belli beni hararet basıyor kışın herkes üşürken içten içe yanıyordum sanırım o yüzden dondurmaya çok düştüm
Mr1517 fatma8906 normalde 15-16 haftalık diyorlar ama benim 13. Haftamda belli olmuştu , 15. Haftamda netleşti 🤩🙏🏻
Mr1517 fatma8906 okadar çabuk zaman geçiyorki gerçekten, susam tanesi kadarken biranda portakal kadar oluyor rabbim korusun evlatlarımızı 🙏🏻❤️
Papatyapapatya Sdaa 25+1 haftayız...❤🌼baştan beri tatlıcıyız...kahve normalde o kadar çok içerdimki hamile kaldığımdan kokusuna bile tahammülüm yok...cinsiyyetimiz kız....ismi Yağmur Ela olacak🌼🐞❤