Kovaburcu Mnur kayısı çayı yoğurt o gün başka birşey yeme bol su iç corba da içebilirsin katı beslenme et ekmek yeme
Mirayhira Mnur evet popodan yapıyolar ya çok iğrenç bişey😂 doğumda ıkınırken tuvaletini yapma diye yani normal merak etme
Ozg_as Mnur canım bende normal doğum sonrası uzun bir süre kabızlık problemi yaşadım maalesef hatta 2 kez lavman kullanmak zorunda kaldım çok zor bir durum sonra bir arkadaşım duphalac şurup tavsiye etti onun sayesinde kurtuldum düzene girdi ama emzirirken problem olur mu bilmiyorum ben emzirmedigim dönem de kullanmıştım. Birde şuan ikinci gebeliğim ve ara ara kabızlık yaşıyorum yine dr. Duphalac kullanamazsın dedi şalgam iç dedi öyle yapıyorum onunda çok faydası oluyor gerçekten. Geçmiş olsun..
Zeyzey20 Ben bu sabah aç karnına 4 tane falan kuru kayası yedim üstüne ılık süt içtim ve sonuç çok güzel mutlaka dene
Nerm7n Mnur Herkes yazmış zaten ama buara mümkün olduğunca lifli gıdalar sebze meyve tüket su 3 lt içmeye bak. Yarım çay bardağı hakiki Zeytinyağı birde varsa imkanın yarım saat yürüyüş yap bağırsak çalıştırır
Zeynoslp Dophalac iç kesinlikle hemen çözüm ama bı çay kaşığı kadar iç fazlasında ishal yapio tüm annelerin olması gerek bence acil durumlara