TubaBulat68 derya14 dogrusun ilk 3 aya sadece 1 kilo amistim ama sonradan artti her ay 4 kilo almaya basladım işte doktorda öyle ani kilo artisın yok korkma dedi
TubaBulat68 Emine1235 bebek nasıl peki haftasiyla uyumlumu seker bi cok hamilede çıkıyor eğer bebegin gelisimi haftasiyla aynı gidiyorsa korkulacak bisey yokmus oyle dedi bugun doktorum ama o kilolar korkutuyor bizi
Emine1235 TubaBulat68 bebeğin gelişimi güzel. Demişti doktorum 46 cm 2 kilo 100 grm 33 haftada bebekte bir sıkıntı yok Allah’a şükür
TubaBulat68 Alessia ilk aylarda oldugunuz icin normal sonralardan istemediginiz kadar aliyorsunuz üzülmeyin
TubaBulat68 oslemyasar oyle valla canim ama bak suyu yüksekmis oyle biseyde yok herseyi normal dedi iyi hidiyor haftasiyla uyumlu dedi ins sizdede bisey cikmaz rabbim yardim etsin.
oslemyasar TubaBulat68 inşallah yaa önce iri dedi bebeğimé sonra haftası ile uyumlu dedi erken doğum riski olabilir dedi sonra rahim duvarın çok güzel dedi ben anlamadım çelişkilerle dolu bi kontroldu. Yarın gidicem tahlil yaptiricam eğer hala suyu fazla derse başka bir doktora da gidicem hemen
Zeytinusss TubaBulat68 canım zararlı.degil bi canan karatay zararlı demis sanırım. Iki dilim baklava ile eş değer mis içtiğimiz şekerli su. Yani o acıdan baktığımız da ben bi oturuşta iki taneden fazla yerim baklava 🤣🤣 hatta suan canım çekti ya oof😀😀 neyse bence şüphe varsa korkmadan yaptır canim
diloana52 TubaBulat68 bende 19 haftalık hamileyim 6 kilo aldım. Yalnız göbeğim değil midem büyüyor. Göbeğimden büyük midem oldu. Canım sıkılıyor, öyle çirkin görünüyor ki.. ne yapsam bilemiyorum. Aslında çok dA yemiyorum, bağırsak düzenim de bozuk Of ya 😔
mucizem_0809 TubaBulat68 bende 72 ile hamile kaldım 38.haftamdayım 88 olmuşum 🙈 son ayda hiç doymadım ben sürekli bişeyler yiyorum doğuma 90 ı görücem büyük ihtimal 😩
Naze2005 TubaBulat68 bende aynı canım 24 haftalığım 10 kilo aldım tokluk şekerime bakıldı çok şükür bişey çıkmadı abartı yemiyorum ama alıyorum
TubaBulat68 Naze2005 yani bende oyle abarti yemiyorum herkesin yedigi gibi yiyorum ama alıyorum iste 😑