GuelGltkn Tubakrts ay bende seftaliyi cok severim de henüz bi yerde göremedim cikar ida yakinda insallah 😄
MammaB Mehlikan1 böğürtlen yok maalesef bu mevsimde dondurulmuş yemek zorunda kaldım ben de 😪 pazardakiler kara dut
FSCMK mary1709 yaa benim erik istiyordu canım eşim çok pahalı bişey aldı 9 tane vardı içinde İnan onu yedikten sonra dahada erik istedi canım ve ağlayacaktum artık o derecede biraz sabredin öyle yiyin bol bol
Canoglumbenm FSCMK ahaha 😂😂 benimde aynı öyle oldu. canım erik istemişti ilk çıktığında kutunun içinde 6 tane mi ne vardı. Pazardan gittim aldım. Yedikten sonra dahada canım istedi. Keşke almasaydim dedim o kadar yani 😂😂
FSCMK Mehlikan1 İnan bizdekide aksilik sanki yalandan canımız istiyormuş gibi 😂😂berde pahalı nerde ortamda olmayan şey var onu istiyor canımız erik erik diyordum yedim şimdi o kadar istemiyor şimdide kiraz istiyor 😂
Zeyno16 9haftalıkken burnuma acayip bir kavun kokusu geldi nasl çekti canm. Ama yoktu tabii daha yeni çıkmi eşim süprz yptı😃 ufack kavn 25tl. Ama olsndu😃
Eminef2161 Iremlik ben bugün seyyar arabadan aldım hastanenin önündeydi Pendik Marmara hastanesi kilosu 10 tl ama başka yerde en az 40 iniallah ucuz bir yer denk gelir