CerenAnne Ben evli bir öğrenciyim, son senemdeyim,hatta 1 ay sonra okul bitiyor. Yalnız 32 haftalık olduk,bir de erken doğum riskim var. Çalışanlar gibi öğrencilere de izin verilebiliyor mu bilgisi olan var mı? 🌸🌸
Adnsrn Canım bende oğrenciyim. Nazımın geçtigi hocaya durumu izah ettim. Kimisi yardımcı oldu kimisi banane bana mi sordun yaparken dedi. Yani rapor vs. gecmiyor benim okulda. Zannetmiyorum yani.. 😬 Çukurova üni almanca öğretmenliği okuyorum. Sen hangi okul hangi bölüm.
CerenAnne Ben Van yüzüncü yıl üniversitesinde veteriner fakültesindeyim. Bende de aynı durum var, çoğu hoca anlayışlı sağolsunlar ama işte en zor hocanın haftasında bebek doğmak istedi, doktorlar doğumu durdurdu. Hoca benim az kalsın intörn'ümü yakıyordu. Neyse konuştum hallettim ama psikolojim de bozuldu. Neyse ki o hocanın haftası bitip geride kalacak..🙂 1 ay kaldı ben de dişimi sıkıyorum da ne olur ne olmaz diye rapor işi oluyor mu diye merak ettim her ihtimale karşı..
Adnsrn Ben son haftadayım bugun yarın doğar. Finallere girmicem. Mecbur seneye hep alttan ala ala devam edicem. Zaten teni okul doneminde aksatmadan gidicem okula. Annem bakicak. Mecbur :(
CerenAnne Adnsrn Sütü sağar dolaba koyarsınız, bebeğinizle de gayet güzel ilgilenirsiniz. Biz güçlüyüz, her türlü üstesinden kalkarız. 💪💪
Mervesr Bende son sınıfım 25.haftamdayım bir ay sonra okul bitiyor inşallah devamsızlık hakkımı kullanmadım bu haftalar için. Ama okul uzadı seneye okula gitmek zorundayım.
Adnsrn CerenAnne aynen öyle bende güveniyorum önce allaha sonra kendime sora da anneme 😂 insallah basarırırz tek üzen şey okul uzuyor. Ama napalım
Mervesr Evrem94 CerenAnne eşimin annesi çalışıyor ama işi bırakır o bakar zaten tam gün gitmeyeceğim okula inşallah Allah yardımcımız olsun.Okullu hamişler olarak😊