Pnr_jr Zeynep4153 Canım 5 dakikada 1 1 Dakika süren sanci hastaneye koş demek. Ama söylediğin zamanlamalar da gayet sık aslında . Bu durum 1 saat sürdüyse bir de, doktoruna doğuruyorum demenin zamanı.
Ozge_acg Elif0992 kilo konusunda ultorusonlarn yanilmasi oluyormus 4 kilo dogum yapan kadinlar bile var burda pelvik egzersizi yap acilman kolay alsin comelme egzersizide acilmayi kolaylastiriyor ev temizlerken elinle sil evi
Elif0992 Ozge_acg evet 4 kilo ile de doğum yapanlar var duyuyorum bende normal olsun çok istiyorum doktorumda normal taraftarı ama benim boyum çok kısa :) 1 48 🙈 doktorda tek engel durum boyun ama yinede deneriz normali dedi bakalım hayırlısı
Zeynep4153 Teşekkür ederim hepinize bilgilendirdiğiniz için biraz daha takip edeyim olmadı duruma göre bakıcam rabbim her birimizi bir nefeste kurtarsın inşallah
Elif0992 Ozge_acg yok doğum kanalında girmemiş daha dedi doktor cumartesi gittim bu hafta yine cumartesi gidicem bakalım ne dicek
Ozge_acg Pnr_jr bagirsaklarin hafifliyor oyuzdn daha rahat hissediyorsun kabiz olmamaya dikket ediyorum bnde oyuzdn sebze turu besleniyorum kabiz olunca lavman yapiyorlarmis bagirsaklari bosaltmak icin
Ozge_acg Zeynep4153 bence git gorun dogumun baslamis olabilir belirtilerle sancin var mi saat araliklarin
Elif0992 Ozge_acg şükür tehlike yok artık canım doğurabilirim :) harketliyim zaten ev içinde temizlikti yemekti çok yatmıyorum sıkıldım bi ay yatmaktan.. Göbek atmayıda denerim oynamayı çok severim zaten 😂
Ozge_acg Elif0992 ilk defa duydum boyla dogumun alakali oldugunu bende birzdn doktora gidicem insallh bebegim dogum kanalina girmistir 10 gun once gittgmde girmemisti rahimde incelmede yoktu kac gundur gobek atiyorum sicak dus aliyorum
Elif0992 Ozge_acg sağol canım denerim duş zaten hergün yapıyorum rahatlatıyor bide Antalya /Manavgatta yaşıyorum ben sıcaklar başladı duş almadan olmuyor
Ozge_acg Elif0992 hayirlisi cnm bnmde girmemisti brzdn gidicem doktora bakalim ne olcak girmis gibi hissediyorum baski yapiyor
Elif0992 Ozge_acg valla bende bilmiyorum boyla alakası var mı yok mu.. doktorum normal olmaz demiyor zaten seni zorlayabilir 3800 ü falan geçerse dedi. En son çare sezeryan düşünürüz diyo