Elif0992 Pnr_jr yanma için herhangi bi ilaç kullanmadım daha doğrusu vitamin ve magnezyum dışında hiç ilaç kullanmadım hamileliğim de fitilleri saymazsak tabi. Doğal şeylerle hafifletmeye çalıştım hep
Pnr_jr Elif0992 En güzelini yapmışsın ama ben çok kavruluyorum başka çarem kalmadı yana yana evi dönüyordum bu haptan önce😔
Bfhvcffesra Pnr_jr attım doktora mesaj bakayım ne diyecek bende yarın gidiyorum doktora sende güzel haber alırsın insalah cnm
Pnr_jr Bildiğim kadarıyla 14 gün kalan 3 kişi daha var. Cansu, Sümeyye ve Ayşenur . Uyuyan şanslılar 🙂
Elif0992 Pnr_jr bende gördüm o arkadaşları bi kaç yorumda bakalım hangimiz önce doğuracak 🤰 Sümeyyeydi sanırım herşeyi deniyordu ramazandan önce gelsin diye 😊 inşallah Allah gönlüne göre verirde sağlıkla gelir bi an önce bebeği
Pnr_jr Elif0992 ay evet😊 o bence bizden önce doğuracak . Sağlıkla gelsin kuzular🌸🌸🌸 Bu sayfayı takibe aldım hastaneye Doğuma giden yazsın olmaz mı?
Tiredmother Elif0992 yav bahsediyodunuz etiket yapsanıza damlıyım hemen😂😂 bende doğurma önerisi verceniz sandım😒🤪🤪
Bfhvcffesra Pnr_jr kusura bakma cnm bende kafa giti esim dedi bugün kontrolümüz var saat 3te kusmadan akıl da kalmadı sen benden önce gidiyosun sana diyecek bana yazarsın bende sana yazarım insalah erken doğum demez ve istiyorum 39 haftalık dogurum😄😄😄
Pnr_jr Bfhvcffesra aaa süper😃 tamam bakalım boy kilo ne dicekler, haberleşelim. İnşallah sağlıkla yakında doğururuz 🙏
Zeynep4153 Merhaba arkadaşlar ben 40+2 oldum ama hala gelen giden yok dün kontrolüm vardı gittim rahşm ağzında incelme ve ntsde sancı çıktı Eve geldiğimden beri kasıklarım da çok agrıyor ve böyle sümüksü bir akıntı geliyor hafif pembe doktora gitmeliyim acaba
Pnr_jr Zeynep4153 canım kasıklarındaki ağrının sıklığı ne? Kaç dakikada bir geliyor ? Kaç dakika sürüyor? O sümüksü gelen akıntı ilk defa geldiyse nişan olduğunu düşünüyorum.
Ozge_acg Zeynep4153 bence git gorun dogumun baslamis olabilir belirtilerle sancin var mi saat araliklarin
Zeynep4153 Pnr_jr 10 dakika yada 7 diyim en fazla ilk defa geliyor öyle akıntı evet normalde beyaz gelirdi ama su gelmesi felanda yok hiç anlamadım gitti valla 😏
Pnr_jr Zeynep4153 Canım 5 dakikada 1 1 Dakika süren sanci hastaneye koş demek. Ama söylediğin zamanlamalar da gayet sık aslında . Bu durum 1 saat sürdüyse bir de, doktoruna doğuruyorum demenin zamanı.
busratasci- Ozge_acg 38+4 üm bendede miğde bulantısı yanması gibi his var ama kusma yook, yrn kontrol var sorcam
Ozge_acg Elif0992 bende ayni durumu yasadim eger suan tehliken yoksa aç canli muzik oyna evde göbek at 😁 bn o sekilde yaptim suan alt bolgelerimde baski hissediyorum doktora gidicem birazdan bakalim ne olucak
Elif0992 Ozge_acg şükür tehlike yok artık canım doğurabilirim :) harketliyim zaten ev içinde temizlikti yemekti çok yatmıyorum sıkıldım bi ay yatmaktan.. Göbek atmayıda denerim oynamayı çok severim zaten 😂