Ozge_acg BurcuY dun gittim 1 cmdi gene anlamadim ebe daha var 1 haftan dedi ilk gebeliklerde acilma uzun suruyormus
Ozge_acg Kahramanlar bnmde kasik agrilarim cok var dun gittim 1 cm aciklik var dedi persembe gununden beri 1 cm aciklik var cok zorluyor beni bu agri regli olcakmişim olamiyormusum gibiyim önerebilcegin bisey var mi
Ozge_acg Pnr_jr dogum kasilmasi fln degilmis bnmki ya dahilede kan idrar verdm bsy cikmadi ondan ama suan boyle normal duruyorum bi anda belime agri giriyor o an cok kotu oluyorum
BurcuY Ozge_acg lavaboya gittiğimde peçeteye kahverengi sümüksü akıntı geldi doktoruma yazdım hemen hastaneye geç dedi geçtim hastanede de tuvalete girdim orda da geldi baya
Ozge_acg BurcuY bnmde akintimda kan geldi ama degil o nişan dediler persembe gunude geldi dunde geldi kadin muane ettikten sonra 1 cm acikligim varsa o nişan dusmus olmalo bunlar mi anlamiyorlar acaba
Ozge_acg BurcuY bnde anlamadim orkid koydum akintim cok diye suyum gelse anlarim dimi agri vuruyor arada bana sancimi acaba ya
Gulsumkeremsuat Kahramanlar bende aynı sezaryan bakalım hayırlısı haeyecanlanmam diyordum ikinci diye ama şimdiden heyecan bastı
Kahramanlar Gulsumkeremsuat ben ilk kez sezeryan olacağım bende heyecanlıyım iki normal Doğum yaptım kafamda komplo teorileri uçuşuyor hergün hayalimde neler canlandırılıyorum bir bilsen deli sanırsın 🙈🙈
Gulsumkeremsuat Pnr_jr Zeynep mila abimiz koydu ismimizi babasının süsü abisinin prensesi evimizin gülü
Duyguukrtgl Pnr_jr bende iki doktora gittim :) biri 3 demişti biri 2.960 dedi karışık tam 37 +1 de. İsim kayonpedrimin koyucam cnm yenş kayıp ettik o yakışır
Duyguukrtgl Sezenkarademir benimkide biri 2900 dedi biri 3000 dedi hepsi degişiyor cnm aynen saglıklı olsunlar
Gulblt Bir sorum olucak arkadaşlar bu nst sancı çıkması için kaç oluyor bilginiz var mı sürekli nst giriyorum sancı çıkmıyor sancı çıkmayınca doktorda muayeneye gerek yok diyor anlamadım kendi kendime doğum yapıcam herhalde 😅 adet sancımda çok olan biri değildim benzetemiyprum da ağrıyı Bi strese girdim 🙈
Pnr_jr Gulblt aslında bu alttan kontrol etmek çok matah birşey değil canım . Gerek de Yok sorun olmadıkça. Doktorunun yaptığı uygulama doğru bakma sen bizi koyun gibi yatırdıklarına.. Yurt dışında çoğu yerde uygulanmıyor.
Gulblt Pnr_jr Anladım canım çok sağol Alttan muayne etmiyor kendi prensibi gereği belki de doğru olan budur ben sancı hissetmiyorum yalancı da olsa nst çıkmayınca ultrasonda da bakmıyor yani doktorum çok rahat ondan ben mi boşa stres yaptım dedim 🙈