Gulsumkeremsuat Pnr_jr Zeynep mila abimiz koydu ismimizi babasının süsü abisinin prensesi evimizin gülü
Gulsumkeremsuat Kahramanlar bende aynı sezaryan bakalım hayırlısı haeyecanlanmam diyordum ikinci diye ama şimdiden heyecan bastı
Ozge_acg BurcuY gene gittim doktora cok agrim var regli agrisi gbi 1 cm aciklik var kan ve idrar verdim bsy cikmadi p.tesi poliginlige gel kadin doguma dedi agrim var ama ya uyuyamiyorum
BurcuY Ozge_acg alla allah sende ağrı da başlamış kuzum bende çok hafif var adet ağrısı gbi ama kemiklerim acıo bi tek
Ozge_acg BurcuY bitirdi valla beni geceden beri ilik dus girdim banamisin demior regli olcakmisim olamiyormusum gbi hissediyorum
busratasci- BurcuY hiiiçbirşey ykk canm sadece kasılmaaaa keske o kdr kolay dogursak hepımız ınsss :)))
busratasci- Pnr_jr canım iyiym hcbrsey yok sadecr minik minik kasılma ıyıkı doktoru felan aramdm :) sakin suan herseh :)
BurcuY Pnr_jr ay valla canları ne zaman isterse o zaman gelcekler yapcak bişi yok beklicez galiba kuzum daha 😂
Kahramanlar Kasık ağrılarım arttı dr rahimde incelme 2cm oldu dedi bebek dönmez ters demişti 36 haftada döndü ve Doğum pozisyon aldı iyice baskı yapıyor artık dedi 15 Mayıs’ta alacak doğuma artık sağ yatmayınca rahatım sola yatıyorum bebek inince böbreğim rahatladı şükür o sancı yapmıyor o yüzden ama bu sefer adet ağrısı kasık ağrısı makat sızlaması var
Ozge_acg Kahramanlar bnmde kasik agrilarim cok var dun gittim 1 cm aciklik var dedi persembe gununden beri 1 cm aciklik var cok zorluyor beni bu agri regli olcakmişim olamiyormusum gibiyim önerebilcegin bisey var mi
Ozge_acg BurcuY dun gittim 1 cmdi gene anlamadim ebe daha var 1 haftan dedi ilk gebeliklerde acilma uzun suruyormus
Bfhvcffesra Pnr_jr yok canım olmadı ağrı o kadar ikinmaktan büyük abdest yeri çok agriyo büyük abdest geliyor zannediyodum meğerse kızım geliyo ve kafasını gorunuyodu bu arada kızım aynı ben 😍😍😍