BurcuY bizimde öyleydi bebeğim Pazar günü 1.5 cm açılmam vardı eve gittim, sonra çömelme merdiven hurma sıcak su vs baya uğraştım, Salı günü kontrole gittim açılma 2 cm yatışım yapıldı, açılma çok yok ama yumuşama ve Bebek baskısı çoktu birde kalp ameliyatı oldum riske atmamak için yatış oldu (sancım var ama şu şekilde 34.te erken Doğum riski ile sancımız başladı Pazar günü düzenli 15 dk da 20 dk şeklinde oluyordu) açılma 2 cm, sancılarım yeterli düzenli fakat açılma olmadı, suni sancı istedim kendim, 9 saat boyunca suni sancı aldım evet zordu ama dinlenmeme izin veriyordu sancılar. 9 saat sonunda açılma yine 2 cm di ama kalp ritmim hızlanmaya başlamıştı rahatsızlığım nedeni ile. Daha fazla zorlamak istemedim kendim sezeryan olacağım dedim. Doktorum normali biraz daha bekleyelim dedi ama ben sancıları çok uzun süre çektiğim için günler daha fazla devam edemedim. Spinal ile sezeryan oldum. Gerçekten çok rahattı, 20.45 te içeri girdim 20.50 de spinal anestezi uygulandı 20.55 te bi ingaaaa ilee geldi prenses. Ama Rabbim kolaylığını bir şekilde veriyor hepsinin hiç korkma sen. Bol bol dua et, yapabileceğine İnan. Sen annesin 🙏🏻 Anneler güçlü olur 🙏🏻