Elif0992 BurcuY hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah kolaylık versin sakin olmaya çalış herşey güzel olacak kızına kavuşunca 👨👩👧
Elif0992 BurcuY Yürüyüş falan yap hastane koridorunda merdiven in çık ya da ne bilim çömelme hareketi belki bi faydası olur canım
BurcuY Elif0992 şimdi tekrar başlıcam canım gece bi sürü yürüdüm hiç bişi fark etmedi bakalım doktorumu bekliyorum
Cann Elif0992 kızım beklemedi gününü gece acil sezeryana aldılar simdi yanimda Rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin darısı başınıza 😊
Elif0992 BurcuY Ben esrayı çok merak ettim ya inşallah bi sıkıntısı yoktur da bebekle ilgilendiği için yazamıyordur.
Ozge_acg bende dun cok sancim vardi bu gece hic bsy olmadi cok rahat uyumuşum anlamadim hic bisey bebegin hareketlerinide cok yavas hissediyorum
BurcuY Elif0992 bakalım ne dicek kuzum hayırlı haberlerle inşallah 💕 bende çok merak ettim inşallah sağlıkla almıştır kucağına yavrusunu
Ozge_acg BurcuY benimkide vazgecti sanrm geceden beri cok hafif agrim var bizimi kandiriyor napiyor anlamadim
BurcuY kocisininprensesi hastaneden çıktık kuzum vazgeçti gelmekten hanımefendi evde sancı gelmesini beklicez