Ps15 Bellabells Evet yoğun bir krem canım sürünce kolay kolay çıkmıyor zaten, üstünde mevcut lekelere de iyi geldiği yazıyor. Bence kaliteli bir ürün ben de erkenden aldım nolur nolmaz diye😊
Vildanpasal61 Bellabells Canım ben hamile kalmadan öncede yaz kış kullanan biriyim bioderma ve dermoskinin güneş kremini önermişti hala ona devam ediyorum
Bellabells Vildanpasal61 bioderma da önerilebilecek bir güneş koruyucu.içeriği daha masum bir çok kremden .dermoskinden haberim yok.benim de gebelikten önce kullandığım laroche posay gayet güzeldi ama çok yağlı ciltte parlıyor.
Vildanpasal61 Bellabells Şuan zaten bioderma ile devam ediyorum canım ama dermoskinde iyi yazın ortasında ultraviyole ışınlardan gerçekten çok iyi koruyor
Ps15 Bellabells aynen zaten yoğun olduğu için az bir miktar bütün yüze yetiyor. Bir kutusu bana çok rahat yeter de artar.
Bellabells Mtemiz mustela baya iyi ürünleri. 😂 her kategoride öne çıkan ama benim hiç almaya yanaşmadığım marka.çatlak kremini de baya övüyorlardı.ama ben lierac ta karar kıldım.artık bebek bakım ürünlerini alırım
Bellabells espalp bugün eczaneye sordum yol üstü. Onlar da solante pregnayı önerdiler.zaten özellikle gebelik için üretilmiş bir ürün.ben de ona karar kıldım canım