Bellabells İyi akşamlar hanımlar. Gebelikte kullanılabilecek etkili bir güneş kremi kullanmak istiyorum.var mı tavsiye edebileceğiniz güneş koruyucu ?
Vildanpasal61 Bellabells Canım her cilt tipi farklı olduğu için cilt doktoruna gidip tavsiye alman daha iyi olur senin için önereceğimiz bi çok iyi güneş kremi var ama her cilt tipi aynı olmadığı için iyi gelir mi bilemeyiz 😉
Senaben Bellabells solante pregna bembeyaz yapiyor. Dagilmiyor da meret saatler gecse de. Yine de kollarima kullaniyorum. Yuzum icin ise la roche aldim. Battim bu ay battim
[silindi] Bellabells solante pregna 🙏🏻 Çok memnunum doktorumun tavsiyesi gayet iyi geldi leke olmadı hiç çok şükür 🙏🏻 Doğuma azkaldı🧿🙏🏻
Ps15 Solante pregna hamileler için tavsiye ediliyordu ben de onu aldım çok kalın sürünce zor dağıtılıyor ama koruyuculuğu yükseğe benziyor.
Bellabells Ps15 herkesin ortak görüşü pregnanın kıvamının yoğun olduğu canım. Ama yüksek koruyuculuğu var anladığıma göre
Bellabells Kızlar sormayın bugün pikniğe gittik çok apar topar oldu.resmen güneşin altında yandı yüzüm. Bana da ders oldu.ne zamandır erteleyip duruyordum bu krem işini.inşallah leke oluşmamıştır yüzümde. Şu an burnum alnım göz altlarım kırmızı halde
Bellabells Vildanpasal61 doktorlar genelde solante pregnayı öneriyor canım.senin önereceğin hangisiydi ?
Merveszgn Merhabalarr kızlar bende solante pregnayı kullanıyorum. Çok memnunum hatta iki tane aldım 🙄 ama kıvamı baya yoğun olduğu için diğerini aldığıma pişman oldum. İsteyen olursa uygun fiyata vericem. Yeni alındı bu arada
Bellabells Senaben sen çeşitlilik yapmışsın.laroche u daha önce kullanıyordum.kremden ziyade yağ gibi sürmesi çok rahat ama yağlı bi formu var.pregnanın zor sürüldüğünü ben de okudum.ama zaten bunlar çabuk bitmez uzun süre kullanırsın canım
Bellabells Ndd bir dönem ben de laroche possay kullandım.gerçekten yüksek korumaya sahip.gebelikte kullanılır mı acaba.
Simos44 Ndd la roche tam olarak hangi serisi ? Bende ondan almak istiyordum ama mineral olanda gebelikte kullanılmaması geren şeyler var tam güvenli değil yazıyordu yorumlarda. İçerikte bir sürü şey var bilmiyorum da ne nedir
Vildanpasal61 Bellabells Canım ben hamile kalmadan öncede yaz kış kullanan biriyim bioderma ve dermoskinin güneş kremini önermişti hala ona devam ediyorum
Ps15 Bellabells Evet yoğun bir krem canım sürünce kolay kolay çıkmıyor zaten, üstünde mevcut lekelere de iyi geldiği yazıyor. Bence kaliteli bir ürün ben de erkenden aldım nolur nolmaz diye😊