Giizem55 Dalmutt medicale mi Yok ben medicanaya gidiyordum neyse 3500 güncel fiyatsa yine iyi canım dr iyi olduktan sonra sıkıntı Yok ben çok şanssızım dr dan yana 🙈
Dalmutt Giizem55 yanlis anladim, ama seher hanimdan ve livde ki butun doktorlardan hemsirelerden eminim memnun kalirsiniz
Giizem55 Dalmutt liv de ilk haftalarım da Gökhan öcala gittim çok övülüyordu ama hiç memnun kalmadım ondan da inşallah busefer olur canım
Giizem55 Hzlhakko Dalmutt kızlar siz kaç haftalıksınız ya bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor mu hiç ?
Dalmutt Giizem55 ah uzuldum, pek sansiniz yok gibi doktor konusunda😁 inshallah gonlunuze gore bulursunuz
Dilanyilmaz55 Giizem55 bende samsun dayım farklı bi hastaneye gidiyorum ama seher hanımın eline kimse su dökemez 🤷♀️
Giizem55 Dalmutt evet uzun sürmüyor ama ara ara oluyor olunca ağrı yapıyor 10 sn kadar acaba normal bir durum mu kasılma falan dedikleri değil dimi ?
Dalmutt Giizem55 aynen benimde canim yaniyor ozaman, doktoruma sordum ama normal dedi bebis hazirliyor yavas yavas kendini doguma