Giizem55 Kızlar 25 haftalık oldum dr değiştirmek istiyorum dr uma arayınca hiç bir zaman ulaşamıyorum 🤦🏼♀️ Liv de Seher Sarı var giden bilen var mı acaba önerisi olan ?
Hzlhakko Giizem55 madem live gidiyorsun bende İstanbul’da gidiyorum doktorum çok çok iyi çok seviyorum istediğim zaman ulaşılıyorum şimdi şunu yap o civarda veya o hastahanede kadın doğumcu isimlerini bul hastanelerin sitesinde var ve hemen instgram hesaplarına bak doktorların ve bir süre takip et paylaşımları sana yol gösterecek işte bu doktor buna güvenebilirim diyeceksin ve gidip bakacaksın ben bu şekilde buldum ve yaptığım en doğru şey kadının çalışmaları çok hoşuma gidiyor ve eğitime bile başladık 10. Haftamda
Dilanyilmaz55 Giizem55 bende samsun dayım farklı bi hastaneye gidiyorum ama seher hanımın eline kimse su dökemez 🤷♀️
Giizem55 Hzlhakko evet dediğim dr u bende instegramda takip ediyorum canım uzun zamandır çok iyi görünüyor güvenilir gibi geldi cuma günü gitcem inşallah artık memnun kalırım 🤦🏼♀️
Giizem55 Dalmutt instegramda takip ediyorum çok tatlı görünüyor inşallah artık busefer olur Doğum ücretleri hakkında bilgin var mı canım ?
Hzlhakko Giizem55 inşallah olmazsa bir daha araştırırsın benim var çevremde 5-10 doktora giden ama bana saçma geliyor fazlası
Giizem55 Dalmutt epidural olursa da 4500 falan o zaman iyiymiş medicana ya gidiyordum orası çok yüksek dediler medical de 3bindi Bilgi için çok teşekkür ederim canım ☺️
Giizem55 Hzlhakko Dalmutt kızlar siz kaç haftalıksınız ya bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor mu hiç ?
Dalmutt Giizem55 onu tam olarak bilmiyorum ama 700 lira demislerdi herhalde epidural ama emin degilim, medical park la ortaklar zaten ama biraz daha ucretli diye biliyorum tanis gecen dogum yapti 4500 lira odediler sezeryana,
Hzlhakko Giizem55 birde bizi düşün canım ya İstanbul’da nereye adım atsan 4 binden başlatıyor oda beğenmediğin yer bizim hastahane 8 binden başlıyor şu an
Giizem55 Dalmutt medicale mi Yok ben medicanaya gidiyordum neyse 3500 güncel fiyatsa yine iyi canım dr iyi olduktan sonra sıkıntı Yok ben çok şanssızım dr dan yana 🙈