Pıtpıt pıt diye banada olluyordu o hıçkırık degil hareketi dedi banada doktor ama resmen hıçkırık gibi☺️Öyleyse bile iyi bişii sindirimi iyi diyorlar
    Caglacagla benim de oluyor ilk çocuğumda da olmuştu doğunca da devam etti hıçkırık. Merak etmeyin çok normal hatta iyi bir şey
      Gerçekten hangi ayda başlıyor ben şuan 20 haftalıpık
      @Caglacagla doğuma yakın akciğerleri gelişiyor nefes egzersizi yapıyor bebek o yüzden oluyor.
        Caglacagla bende hamile iken sürekli olurdu normal bişey belirli süre sonra geçiçek dert Etme kendine benim kızım doğdu yine her emzirme sonrası hıçkırık tutuyor karnımdakinden farkı Yok
          Ruyam34 iyi çok şükür yaa saçma sapan düşünceye kapılıyorum içimi rahatlattınız kızlar sağolun
            Caglacagla canım ben 35+4’üm 30. Haftadan beri günde 3 kere hıçkırık tutuyor bende burda arkadaşlara sormuştum iyi bişey olduğunu söyledi herkes ciğerlerini geliştiriyor diye 🥰
              Niye üzülüyorsunuz ya da geçirmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım, ciğerleri gelişiyor bebeğin bu şekilde.
                AlininAysesii sebebini bilmediğim için bilen anneler terslemek yerine rahatlattılar sağolsunlar yani sizce ne için yazmış olabilirim