Yurdanur Kuzeyinannesiiii bende sağlıkla bi an önce doğsun istiyorum memleketime gidicem..son hazırlıklar.. çanta hazırlığı sonra beklemedeyiz 😊
Maso Bir yandan korkuyorum doğum ve sorumluluk gözümü korkutuyor bir yandanda ağrılar arttıkça kilo aldıkça elim ayağım şiştikçe artık zaman çabuk geçsin doğsun istiyorum
gulyuzlu Maso 32 oldum buğün yeni fark ettim ayaklarım Nasıl şişmiş neden oluyormuş aceba sizinki kaçıncı haftada başladı
Lavinia1924 Eğer tam 40 haftayı tamamlarsak 39 gün kaldı içim içime sığmıyor biran önce zaman gelsin istiyorum. Ağrılarım oluyor artık
Ezocelik Kuzeyinannesiiii cooook heyecanlıyım. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊🙏🙏
Lavinia1924 Kuzeyinannesiiii amin canım inşallah Rabbim hepimizi hayırlısı yla kavuştursun insallah 😍❤️
ozgeoznur Uygulamaya göre 50 günümüz var ama bence daha geç gelecek gibi 😅 çok sıkıldım beklemekten sağlıkla gelse artık 🤗🤗
ozgeoznur Kuzeyinannesiiii ben sadece isimli hastane çıkışını yaptırmadım fikir verir misiniz nereye yaptırsam?
Kuzeyinannesiiii ozgeoznur nerde yasiyorsunuz? Benim yasadigim yerde yapan biri var o yuzden soruyorum