PnrGg Kızlarr süt ve süt ürünleri tüketemeyenlere maden suyu için diyorlar geçen kontrolümde doktora sormayı unuttum sizce hergün düzenli olarak mı içilmeli bilginiz var mı? Zararlı değildir sanırım hergün tüketmek
Aysenur27 PnrGg ben 37+6yım canım hamilelik başladığımdan beri günde bir tane içiyorum bebeğe yarıyor kendime de
RdvnMlkn PnrGg doktorum bna gunde ice biliyosan 2 tane tuket zararli degil tam tersine bebege kilo alduriyo kemik yapisini guclendiriyo ama maden suyu olcak mevyvelisi degil
Sibelclskn3 PnrGg her gün iki tane içiyorum bebegim çok güzel gelişiyor içindeki minarelerden dolayı çok güzel kilo alıyor tavsiye ederim
23Zumra PnrGg bende iciyorum 21 haftaliktan beri doktoruma sormadim acikcasi ama baska bi ebe arkadasima sordum hergun 1 tane tuket dedi
arastirmacianne RdvnMlkn asitli diye içmiyordum korkuyordum ben severim maden suyunu ben de başlayayım o halde 🤗
GoncaKeskin Fatmaarslanx hiçbir yararı yokmuş canm sormustum. Maden suyu al içine limon atyorum ben öylede güzel oluyor
Berenannesiceren Fatmaarslanx canım bende sade içemiyordum ama mecbur alıştım sade al ici Ne kendin limon damlat daha iyi
Sibelclskn3 PnrGg valla bayıla bayıla içiyorum soda hastasıyım zaten iyide geldiğini bildiğim için daha da hoşuma gidiyor
MinnakBebegim PnrGg ben hergun 1 sise bitiriyorum kocaman bi sise ve cok seviyorum maden suyunu ve sadece sadesini iciyorum
25agustos incialby bende düşük tansiyon var zaten genelde hamilelerde tansiyon düşüyor diye biliyorum
Mom72626 PnrGg canım bebeğe yarıyor teyzem günde 2 tane içiyormuş bebek için iyi diyor. Doktorda içebilirsin dedi. Birde ben her sabah kaşarda yiyorum bebeğe kaşarda yarıyormuş
MinnakBebegim PnrGg banada doktorum dedi sut icemiyorum dedi gunde 1sise maden suyu ic dedi ve ben hergun 1sise bitiriyorum ve maden suyu zararli deil isdediyin kadar icebilirsin