İki tüpümde dış gebelik nedeniyle alındı doktor tüp bebek diyor başka çarede Yok ama ben tüp bebek nasıl oluyor yorucu mu olcak diye korkuyorum tüp bebek tedavisi görenler yardımcı olabilir mi
    Korkulcak birsey yok kolay degil tabi ama evlat icin deger iyi ki yaptirmisim oğlumu bekliyorum (:
      Gizmoo benimde tek tupum alindi (sıvı birikiminden dolayi), diğer tupumu açmaya calistilr açılmadı, tek çarem tüp bebekti, çok şükür ilk denemede tuttu darısı sana ins hiç korkma, en azından bir umudumuz var, tüp bebek umudu olmayanlarda var , o yüzden içini rahat tut rabbime sigin🤗sormak istedgn birsy olursa sorablrsn
        Gizmoo Yumurta büyütme kısmında bolca ilaç ve iğne kullanıyorsun, o zamanlar biraz yorucuydu ama şimdi senin sorunu görünce hatırladım. Yoksa unutmuştum bile. Hamile kalınca her şeye değer diyorsun.
        Gizmoo korkma canım artık doğal bi tedavi oldu okadar insan var ki. Yumurta toplama işlemi öncesi bi süre iğne ilaç tedavisi görüyosun ara ara kontrole gidiyosun yumurtaların gelişimi için. Bu şekilde devam ediyor
        Sonuç alana kadar biraz yıpratan bir süreç.. İğneler ilaçlar beklemeler ama herşey için değer.. İnşallah güzel yumurtaların oluşur güzel sonuç alırsın 😊
        Tüp bebek korkacak bi şey değil hiç korkma göz açıp kapatıyorsun bi bakmışsın hamişsin👼🏻Ben de yeni yaptırdım ve ilk deneme tuttu şükür 5 tane dondurulmuşum var ☺️İnşallah seninde olur☺️Olan embriyolarını dondurmayı unutma benden sana tavsiye ☺️
        mk123 doktor banada hemen olur diyor ama bakalım inşallah olur teşekkür ederim 🙏
        • Snrr bunu yanıtladı.
          6 gün sonra
          Gizmoo doktor hangi durumda olduğunuz için tüp bebek tedavisi önerdi size acaba
            Gizmoo benimde iki tüpüm alınmıstı tüp bebek yaptık 12 haftalık hamileyim Rabbim bağışlarsa.hiç korkma tüplerin olmaması tüp bebekte gebelik şansını arttırıyormus. Sürekli hormon veriyolar belirli bi süre ama sonucuna değiyor hiç korkma.
              Snrr 2 tüpüm de Yok başka çare olmadığı için
              Hmiray ne güzel banada nasip olur inşallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
              Gizmoo igne olayı kişiden kişiye değişebilir ama 10 gün flan sürüyor endiselenicek bir durum kesinlikle yok