Elwing6 Birkalpdaha yaaaaa herkes oyle diyor cok mutlu oluyorum 🤗 bu isme bile o ne yaaa diyenler var..sanki yeni nesil isim koymak zorundaymisiz gibi acaba diyorum o zaman cocuk demode kalirmi isim olarak linalarin minalarin alinlerin arasind :)
Birkalpdaha Elwing6 bence gülce de o kadar demode bir isim degil zamane isimleriyle kapısır 🤗 ben biraz da anlamlı dolu dolu isimler seviyorum alin mila falan hiç bana göre degil ( bi de öyle koyuyormusum🙈)😂
Elwing6 Aysingeldiislerdegisti 😅 bıktırdim dimi? Esimde bezdi guluyo artik 😆 ne kararsiz bir insansin diyo 😄
Aysingeldiislerdegisti Elwing6 yok yahu bıkmadımda iyice aksiyon filmine döndü ondan bi bakıom seçenekler başka bugün bakyım gülveye geri dönmüşün başarabilirsin inanıyorum sana ama gülce güzel 😊😊
Elwing6 Birkalpdaha insan burada okuya okuya gozü alisiyor..bende hic begenmiyordum ama bir baktim alternatiflerim almila melina lavinya falan olmus 😅 yine en icime sinen gülce
Elwing6 Aysingeldiislerdegisti hahahahahah 😂 iste hep insanlar yuzunden farkettimki bir ara gülcenin alternatiflerini dusunmusum ilke gökce 😆 sonra duya duya yeni nesil isimlere alistim almila ,lavinya melina falan 😅 ama yine cogu isimden anlamli
Mlssa Elwing6 Güleç kız çocuğu gibi bir şeyler andırıyor çiçek olarak aklımda yer etmemiş😊 Güzel bir isim 👶🏻
Birkalpdaha Elwing6 ben aslında hep zeynep diyordum ama eşim kız olursa bilge erkek olursa bilgin olsun mu dedi. Fena da degiller kulaga hoş gelıyor🤗 bakalım daha cinsiyetimizi ögrenmedik 😅
Selvis Elwing6 ben de çok beğeniyorum . KızıM olsa koyardım çok kişiye dw tavsiye ediyorum bu ismi. Güzel yüz güleç anlamını çağrıştırıyor bana