Elwing6 GÜLCE ismi siz de Gülen yüz anlaminda gülec bir kız cocugunu mu? Cicek olan gülü mü cagristiriyor ??
Weewe Elwing6 Çiçek olan gülü. Gül gibi anlamı var sanki. Bana öyle düşündürdü ama çok güzel bir kız ismi bence.
Beyzakkvrak Yani ikiside gelmiyor aklıma sadece güzel bir isim bende koymayı çok istiyorum Gülce ismini ama eşim kendi istediğini koymak istiyor 🤦🏻♀️
Elwing6 Beyzakkvrak benim esim sevdi ama ben gül anlamini duyunca sogudum ilk aklma gülen bir kiz cocugu gelmisti anlamina bir baktim gül:))
Elwing6 Weewe ben gül anlamini sevmedim ama ilk duydugumda gulen bir kiz geldi aklma gozlerim doldu...yani sonra olumsuz yorumlar cok aldim vazgecirdiler :( hala tereddüt ediyorum o ne öyleee gülce günce falan diye..
Birkalpdaha Elwing6 şimdi söyledin diye odaklanınca güle benzeyen gül gibi anlamı daha mantıklı ama bende gülce ismini cok begenıyorum hatta kız olursa tercihlerim arasında ve gülce deyince gözümün önüne gül degil gülen sevimli kız cocugu canlanıyor🥰
Elwing6 Birkalpdaha yaaaaa herkes oyle diyor cok mutlu oluyorum 🤗 bu isme bile o ne yaaa diyenler var..sanki yeni nesil isim koymak zorundaymisiz gibi acaba diyorum o zaman cocuk demode kalirmi isim olarak linalarin minalarin alinlerin arasind :)
Elwing6 Aysingeldiislerdegisti 😅 bıktırdim dimi? Esimde bezdi guluyo artik 😆 ne kararsiz bir insansin diyo 😄