Senaben eliffylmz aslinda haklisiniz. İlk 5-6 ay en azindan dogal gitmekte fayda var. Sonrasinda surec bizdeki gbi gidebilir
FSCMK eliffylmz ya keşke durulamaya atsaydın sabun tozu atarak 22 dk zaten onda ne kir varki tozunu alsın diye
eliffylmz FSCMK yani evet zaten kirli değil bende kısa programda yıkadım ama sade durulama yapsam hiç çıkmazdı tozu heralde :)
dze Son durulama suyuna ya da yumuşatıcı gözüne biraz beyaz sirke koyun deterjan kalıntılarını temizlemek adına iyi bir çözüm hem de çamaşırlar daha yumuşak oluyor
eliffylmz Oguzkagan65 genelde paketli değildi aldıklarım askıda duruyodu vs yere düşmüştür herkes dokunuyo falan içim rahat etmez normalde aldığım şeyleri bile kısa bi yıkar öyle giyerim
Reykzy eliffylmz belki makinada kalmıştır pamuklu kıyafet sonuçta ama çırp dolabına koymadan önce istersen
Ahsenveannesi eliffylmz ben bir kere bebek programi vardi makinede 40 derece diye attim ama hersey cok yıpranmış cikti 2.5 saat surdu program simdide kire gore normal 30 yada 40a atiyorum 1.5 saat