Seymaglc Sencer60 sağol Allah razı olsun kürtajı oldum eve çıktım çıktığımda çok canım acıyordu halada ağrım var ama bu geceyi atlatırsam geçer inşallah die düşünüyorum Rabbim bi daha bana da kimseyede yaşatmasın inşallah
rabisylmzz Seymaglc ben yaptm canım ilac verdiler yutmuşmuydum vajinadanmıydı unuttm ama çok sancılı olmuştu geri kalan parçalarıda kürtajla almışlardı uyutucaksa korkma hiç
Seymaglc rabisylmzz canm ilaç verip sancı çekersin ama yinede kürtaja alırız dedi doktor bende o zaman direk kürtaj olsun dedim öğlen oldum bitti çok şükür çok acı çektim ama atlatrm inşallah
rabisylmzz Seymaglc evet o ilaç parça düşürmen için Kürtaj çabuk bitsin diye çok zor süreç geçmiş olsun 😔
DiplomaliEvHanimi Bende 20gun once oldum hem dil alti hem vajinal verdi 1saat birwz sanci cektim kanamam olunca kurtaja girdim allah sabir versin canim 1,2gune agrin hafifliyo benim kanamam 4,5gundut bitti
Necdet Seymaglc bende üç aylık bebeğimin kalbi durduğu icin hapla düşük yaptım adet ağrısı gibi bir ağrı cekiyorsunuz tabi bünyeden bünyeye değişirmi bilmiyorum ama zor bir işlem değil korkmayin