Melisecmel sinemaydnn normaldir kuzum rahim büyüyor ondan ama çok siddetlenirse doktoruna danışmayi unutma
Selam12 sinemaydnn merhaba bişey soracağım ben puan 5+4 gebeyim kese henüz göZükmedi ve bugünde kahve rengi çok az leke gördüm birler olur mu kafama çok takıyorum 🙏 dizede geçmiş olsun hayırlı sağlıklı doğumunuz evladınız olsun inşallah
sinemaydnn Selam12 hic bi bilgim yok cnm bende cok acemiyim sürekli soruyorum bilenlere 😑 insallah sorunsuz alırsın bebeğini eline ❤
alyavetuna Selam12 benimde gelmişti kuzum adet günlerime denk geldi ama çok değil birkaç damla köyü kahve yada açık pembe ise yerleşme kanaması deniliyor. Doktora sorduğumda öyle dedi parlak kanama.olursa gel d3di olmadı zaten 1 gun falan oldu
Dorukunannesi95 sinemaydnn girip cikiyorsa rahim büyümesi cok net yasadim hatta kramp girince esimin elini sıkardım😀 10.haftalarda geciyor canim 13.haftamdayim suan tamamen gecti o kramplar
Selam12 alyavetuna alyavetuna koyu kahve böyle kıl kıl kahve rengi tedirgin oldum o yüzden sormak istedim parlak değil birde kesede gözükmedi ya kafama takıyorum
alyavetuna Dorukunannesi95 bende 8+0 im hiç kramp ağrı şancı yok bişey mi oldu korkusu sardı benide 😭 nrmal de belim ağrır karnım agridi şimdi hiç bişey yok 6+3 ken kalbini dinlemsitik
Dorukunannesi95 alyavetuna oğlun olacak gibi balim :) yani insallah sağlıklı olsun da :) senin rahim yapınla alakali bu kuzum kas yapın iyiyse agrimaz zaten sevinmelisin :) benim de kisa bir dönemde kesik kesik kramplarim oldu suan hic yok sanki hamile degilim gibi
Melisecmel alyavetuna korkma ya ağrın olmaması daha iyi kız :) endiselencek bisi yok bende bu yollardan geçtim sen bol bol dinlenmeye bak kötü düşünme
alyavetuna Dorukunannesi95 yaaa bak şimdi moralim bozuldu 🤣 hayırlısı olsun tabiki de gönlümüz hep kızdan yanaydı sülalede. Herkes kız bekliyor 😁😁 erkek olursa napariz bilemedim😁 çok sağol canım sağlıklı olsunda rabbim herşeyin hayırlısını versin.
derinmilatuncay Kahverengi lekelenmeler normal kabul edilir ancak rahimde kese etrafında kanama varsa sıkıntılı bir durum olabilir.doktora görünmekte ve progestan kullanımına başlamakta fayda var
Dorukunannesi95 alyavetuna benim de oyle sirt ağrılarım cok olmustu oglum olacak ordan tahminde bulundum ama tabi kismet saglikla kavuşun insallah🤗