Svdsmh Turkanaksoy benim 60 gun var bende almadim sadece bi kac kiyafet hastane cikisi aldm . bakim urunlerini almam gerekiyo kendime gecelik almam lazm
ozgeoznur [silindi] benden size tavsiye Urfanin havası çok kuruuuu oda nemlendirici almanız şart aklınızda bulunsun bebisiniz için
[silindi] ozgeoznur hadi ya iyi oldu bu dikkat ederim inşallah teşekkür ederim ben ilk defa yazı geçireceğim bi sene olmadı urfaya geleli bakalım ne olacak 🤷♀️
tubasd Mrveozkan çünkü yeni alinam seyler yetiskinler dahil yikanmadan giyilmemeli canim ozellikle bebeklerimiz icin kiyafetlerinin streil olmasi icin yıkıyoruz ve utuluyoruzki tozu pisligi herseyi gitsin diye
MinnakBebegim Mrveozkan cunķi toz kirec oluyo etiket falan kesilmeli yikanmali cunki fabrikadandikildiyi zaman kumaslari yerlere fslan atiyolar ben sahsen yikadimmm ve tanidiklarimda yikiyo sende yikayip utulesen iyi olur
Ozgetmrlnk Sad3c3m evet bencede bir yanlışlık var ben 21 haziranda şu anda 32+6 yim arkadaş yanlış mi hesaplıyor acaba
Ozgetmrlnk MinnakBebegim nasıl temmuzun 3ü canim anlamadim 33+5 im diyorsun bir yanlışlık olmalı ben 32+6 yim 21 hazirana gun verdi doktor benden 1 hafta kadar ondesin ama benden 2 buçuk hafta sonra doğuracaksın
MinnakBebegim Ozgetmrlnk evet canim ben yanlis yazmisim aziranda dogummm yanlislikla temmuz yazmisim haziran 3u
Mecvll MinnakBebegim benim hazıran başı ama hönüz ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ne çantasını hazırladım geç mi kalıyorum🙄😟
MinnakBebegim Mecvll tabiiki gec kaliyosun kiz ne kaldiki sonuctaaa baslasan iyi edersin nolur nolmaz benimde haziran 3 yanlislikla temmuz 3 yaxmisim bende haziran 3yum ve hazirim artik hadi bian once basla
Ozgetmrlnk MinnakBebegim anladim canim hepimizin beyni yandı bir an🤣 herkes adet tarihini gününü falan baştan hesaplamaya başladı 🤣🤣