MinnakBebegim Meldaa55 ay evet beni gorsen var ya bazen oyle agliyorum ki sanki olmusda gormusum gibi ozluyorim deli gibi ama sonrada artik ne kaldiki deyip kendimi avutuyorumm🙄
Meldaa55 MinnakBebegim Allahimin izniyle kavusacagiz yavrularimiza insallah koklariz sariliriz doya doya sonrasinda :)
Yaser27 MinnakBebegim Bende o zamanlarda yapmayı düşünüyordum bi yine de danışayım dedim teşekkür ederim
Mavigozunannesi Sad3c3m benim 10 gün geç döllenme demişti dr sonra adet tarihimi değiştirdi sonra bebek 1 hafta önden gitmeye başladı yakalı yani aslında haftasını aset tarihim 20 eylül sizin kaç
24fatma MinnakBebegim 90 derece cok fazla degil mi canım zaten yeni elbiseler sadece tozu kiri gitsin diye yıkıyoruz
Sad3c3m MinnakBebegim sökülmüyor canım onları ayrı dikişliyorlar zikzakla annem konveksiyoncuda ondan biliyorum😃
MinnakBebegim Sad3c3m ha tamam canim ne yalan diyeyim ben sokmedim😍ama icinde ukte kalamsin diye sok sen canim
Turkanaksoy [silindi] ben de ilk zamanlarda ona gidiyordum pahali oldugu icin degistirdim yaklasik 2.5 ay var dogumuma sezeryan dusunuyorum ve tekrar mehmet agara gidecem canım
[silindi] Sad3c3m aynen bi ton zıbın aldık zaten başka bişey giyilmez bol bol suya sokarız dediğin gibi 😊
MinnakBebegim nurr_kbr amin Inse Allah canim darisi tumunuze 33haftaligim canimm Ins dogumumu yazmakda nasip olur😍😍😍
Yeniannepinar Kızlar 36+6 haftalik olduk. Yıkadım utuledim doğduğunda giyebilecek herşeyi. Bez torbalarım vardı onlara bebegin ayrı kendimin ayrı yerleştirdim. Pusetin minderini yıkadım. Sadece valide dizmesi kaldı 🤗 ama bu hazırlıklar çok tatlı çok heyecan veriyor insana minik minik şeyleri utuluyorsunuz falan 🤭🤗