CigdemKibar Ben İstinye ünv hastanesi Bahçeşehir’e gidiyorum normal 5000 sezeryan 6000 tl çok para değil mi bu çevrede bilen var mı
dlrgktn reflesha vallahı daha uygun hastaneler var ama bulaştık bir kere doktorum çok ıyı onu bırakmak ıstemıyorum doktor fobisi var bende.
GlahBilgiliPelit Pelinnn florance istanbul hastanesi cnm 6 bin küsür normal dedi 8 bin küsür sezeryan dedi
Haticeyildiz Kizlar hepinizin fiyatlari resmen dudak ucuklatiyo benimki baya uygun acaba hastanemdemi bi problem var neden bu kadar ucuz
nslhn Göztepe medical park bu fiyatları verdi hatta bende acıbademe göre vs uygunmuş süper dedim diğer medical parklarda nasıl değişiyor fiyat anlamadım şuan 🤦♀️
mlssrn SenaKurtuluncesoy bende o doktora gidiyordum ama normal doğumda vs kendi gelmiyor kim o gün varsa hangi doktor o gün doğum yaptırıyorsa o giriyormuş doğuma...
GizemDoan Pelinnn Güngören özel hastanesine bak istersen benim 3 yengemde orda Doğum yaptılar doktor olarakta aynıydı 3’nün şahsen ben İstanbul’da olmuş olsam oraya giderdim
Glsm Hderya Alanya da başkent üniversitesine gidiyorum ben doğumuma az kaldı geçen hafta sordum normal doğum 750 sezeryan 1000 dediler bence başkente göre çok uygun
Haticeyildiz NaimeYilmaz muayene ucreti 40 lira yesim isleyen hanima gidiyorum memnunum canim ilgili bi doktor sendemi gitmeyi dusunuyosun oraya
NaimeYilmaz Haticeyildiz ortalama 10km civarda arıorum işte sizlerin içine sinmesi onemlı arastırıyorum dıyelm ama bır muayneye gıderm ıns