Pelinnn Bahçelievler Nisa hastanesine gidiyorum kızlar sezeryan 3500 tl 😱😱 şoklardayımm 😳😳 Sizler hangi hastane ve ücretler ne durumda ??
Mine Pelinnn 🙄🙄 bende hastaneye bi sorum gidince merak ettim memleketteki doktorumun biri 1100 yapıyor spinal diğer hastane de 3.000 civarıdır da burda ne kadar acaba 🤔
Pitircikveannesi Pelinnn Koşuyolu Medipol de sezeryan 3250 fiyat verdi sezeryane. Tahliller hariçmiş üstelik sanırım.. Ama oda bişey mi Acıbadem hastanesinde 17500 fiyat aldım 😳😂
Sehma Cigdembakar Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende o hastaneye gidiyorum. Doğum ile ilgili hiç bi indirimleri yok mu
deletedmom12 Damla________ ay orası uygun olsa noulur soner sezgi die birine gidiodm adam ilac yazmak için bile muayeneye cagrıodu ilgisiz,yazdıgında cvp vermez aradıgında açmaz . bnde değiştrdm şimdi bahar ergene gidiyorum cokta memnunum
deletedmom12 Damla________ pendik şifa hastanesi mi gittğime bin pişman oldum soner bey iyi dediler gittik adam ılacı yazmak için bile muayeneye cagırdı ,ben o doktoru o hareketinden sonra hastane değiştridm.ayrıca ultrason kaliteleri çok kötü eski baya ..detaylı ultrasonda cd bile vermiyorlar yasakmış yok bılmem ne ..
Haticeyildiz Su anda yazilan fiyatlarin arasinda en uygun benimki galiba onlar nasil fiyat oyle 🤤🤤 normal 600 mecburi sezaryen 1100 sezaryeni kendin istersen 1500 belden uyusturmada 1500un icinde ekstra ucret odenmiyo ben medilife bagcilar hastanesine gidiyorum
Mine Pitircikveannesi Acıbadem çocuğu 9 ay taşıyor kendi doğuruyor bi kaç ay da bakımını üstleniyor galiba 🤣🤣🤣🤣
reflesha Pitircikveannesi acibademi bende sormustum cok yakin evime anne ve babayi yemege bile cikartiyorlar düsün 😅😅😅
Twinsmom66 Pitircikveannesi anne benek bakım ürünlerini filan hep hediye ediyolar a dan z ye 🤣 ateş ölçersen tut çorabına meme ucu kremine kadar
Zeynepemre Herhalde Samsun da İstanbul’la yarışıyor 🤔 Sezaryen 2250 Epidural için 3200 dediler Hayır yani Samsun’sun sen ne bu havalar 🤦♀️🤔😂
GulsahK Mine doç. Yada Prof. Olunca 21.500 e kadar fiyat artıyor ama normal doğum 5.500 sezeryan 6500 dü en son sorduğumda 😊
Evgenya Bengu86 canim ben de tinaztepe ye gidiyorum esin hanima bana 3000 tl normal sezeryan farketmez demislerdi. Yilbasindan sonraki fiyat hakkinda bi bilgim yok. Sen bu fiyati ne zaman aldin?
nslhn Ben medical parka gidiyorum normal doğum 4900 sezeryan 6.500 epidural istersen üzerine 1500 daha ekliyorlar yani 3 ay önce felan sormuştum 😌
Belos92 nslhn hangi medicale gidiyorsun canım bende Medicale gidiyorum sezeryan 2400 500 tl de epidural için ek ücret alıyorlarmıs gaziosmanpaşa medical parkta
SenaKurtuluncesoy Bende kolan hastanesi Bayrampaşa'ya gidiyorum evime çok yakın Normal 1300 sezeryan 1700 gayet uygun
Esrambulut Medikalpark 3.500 sezryan normal 2.300 diğerlerine bakınca bedava coğu yerde 6.000den başlıyor uçmuşlar artık
Bengu86 Evgenya sıze tınaztepede ayrıntılı ultroson cekıldımı kendı soktorunmu cektı yoksa serkan guclu doktoramı yonlendırdı