TubaMustafa Zeynepkbsk aminnnn... İnanın ben hala şoktayım Hiç bü sancı ağrı bü şey olmadan suyum geldi ve kendimi hastanede buldum İnşallah Doğumda güzel geçer o da bende sağlıkla çıkarız inşallah
Zeynepkbsk TubaMustafa Inşallah çokça amin böylesi hayirliymis demekki hakkınızda bebeginiz size sürpriz yapmış bi anda 😁🤗
TubaMustafa Yasemincifci hemen gittim zaten :) İlçedeydim il deki doktorumu aradım geldim yatışım yapıldı ciğer geliştirici ve enfeksiyon ilacı serum vs ile kontrol altındayım 24 saat kontrol Sonrası sabah sezaryen olacak makat pozisyonda
Zeynepkbsk TubaMustafa doğurdun mu çok merak ediyorum canım bizide habersiz bırakma 😁🤲💙 allah kolaylık versin doğurmadıysan bile saatler kaldı
SerpilEsra TubaMustafa canim insallah saglikla kavusursun bende 33+5 olarak 23 nisan dogum yaptim 6 gun kuvezde kalip ciktik cok sukur Rabbim hayirlisini nasip etsin stres yapma iyi dusun iyi olsun😍
TubaMustafa SerpilEsra inşallah canım ☺️ Bi endişe bi merak illaki oluyor ama Allahtan sakin rahat vi insanımdur
Anneyimmmmm TubaMustafa su gelmesi az mı oluyor yoksa çok mu yani normal akıntıyla su ayırt edilebiliyor mu 😊
TubaMustafa Anneyimmmmm o kadar çok oluyor ki anlamamak mümkün değil 🙄😬 bildiğin musluğu sonuna kadar açmışım gibi saf berrak su aktı bende. Sonraki 24 saat boyunca da jel kıvamında şeffaf akıntım akmaya devam etti. 5-6 depend değiştirdim
TubaMustafa Zeynepkbsk sabah 09:35’de doğdu elhamdulillah Detaylı anlatıcam biraz toparlanayım da 2550 gram doğdu 34+5
TubaMustafa Dorukfunda evet elhamdulillah dünyaya geldi oğluşum teyzeleri ☺️☺️☺️ Ama küvezdeyiz sadece uzaktan görebildim 😔 duanızı bekliyorum