Yprkk FSCMK bana da doktor gelişimi gayet iyi dedi . Sağlıkla gelsin de öyle kilolu bi bebek illa istemiyorum ☺️
FSCMK Yprkk bende sağlıklı sigaralı olsun kilosu önemli değil benimkini geriden gidiyor dedimde doktor iyi dedi gerçi
Yprkk FSCMK boyu gayet iyi senin de belki kilosu açısından öyle düşünmüşsündür ama doktor iyi demişse sıkıntı yoktur merak etme
Dilek25 HTCARSLN 11 Eylül görünüyor doğum 21+0 olduk çok şükür prensesimle 2 hafta önce 243 gramdı margarinim benim 😍😁
GulendamEsra Yprkk bende 19+1 im canim. Bende senin gibiyim dk başı karnima bakıyorum,surekli okşuyorum hissetmeye calisiyorum ama tahminim haftaya belirginleşir insallah😊
Ygygyg Sizlerde de bel ağrısı var mı benim bugün öğlen başladı acayip bi bel ağrısı oldu kasıklarımada vurdu az az ve karnımın iki köşesinde toplandılar karnım çok gerildi resmen belliydi başı yada poposuydu korktum bişey olucak diye
Meriipella1 @HTCARSLN 20+6 olduk cinsiyetimiz kız kilo boy bilmiyorum en son 18 haftalıkken 250 gr olmuştu 🤰🏻
Beyzadncc FSCMK benim oluyor canim özellikle 1 haftadır bebek ters dedi doktor bana oyuzden rahatsız ediyor dedi bakalim ne zaman düzelir
Zeynepzeze Yprkk Canım hareket 22. haftada belirginleşiyormuş. Ama karnım da hafif seyirme oluyor sen hissetmiyor musun?
GulendamEsra Zeynepzeze ya bazen cok acayip biseyler oluyo icimde ama 😁😁butun dikkatimi oraya toplayinca anca farkediyorum