FSCMK HTCARSLN bende 18 haftalığım aceba Eylül’de doğura bilirmiyim Eylül’ün sonu Ekim’in başı bizimkinide 3 hafta önce 17cm 134 gr dı
teslimeserkan FSCMK bende 18+5 im canim bizde yarılar mıyız acaba yolu hayırlısıyla eylül sonu ekim başı gelir mi ki 😊
Yprkk 19+4 üz bizde ❤️ Sürekli karnımı izliyorum dokunuyorum ama bi türlü hareketlerini hissedemiyorum 😔
HTCARSLN Yprkk bende 19 .cu haftada az az hissetmeye basladim.suan 20 +6yiz baya hissediom az daha sabir canim bi haftaya belirginlesir
edablbl Yprkk için kayar gibi bir his gazın varmış gbi bir his oluyor bu zamanlarda canım dokunarak hıssedemezsin daha minicik
GulendamEsra Yprkk bende 19+1 im canim. Bende senin gibiyim dk başı karnima bakıyorum,surekli okşuyorum hissetmeye calisiyorum ama tahminim haftaya belirginleşir insallah😊
Zeynepzeze Yprkk Canım hareket 22. haftada belirginleşiyormuş. Ama karnım da hafif seyirme oluyor sen hissetmiyor musun?
Yprkk FSCMK bana da doktor gelişimi gayet iyi dedi . Sağlıkla gelsin de öyle kilolu bi bebek illa istemiyorum ☺️