Bellabells Kızlar ben gebelikten önce kah evde kendim kah kuförlerde ağda yaptırdım.gebelikte 5. Haftada gittim en son ağdaya. Sonrasında sık kontrollerim olduğu için jiletle hallettim hep.şimdi 18. Haftadayım. Dün gece evde kendim yaptım ağdamı.hem çok yoruldum hem de çok korktum.çünkü işim bittikten sonra gelip yatağa uzandığımda karnımın alt tarafının taş gibi sert olduğunu ve hafif bir ağrı olduğunu farkettim.bu sabah doktora gittim çok şükür bir problem görmedi doktorum. Ama yaparken çok kastım kendimi.bir daha yapar mıyım bilmiyorum.
GizemBurak Btl42 ay bende post acicakdim bu konuyla ilgili genelde bisey ollmuyor diolr ama merak edyrm bende 36.haftmda 37 olcam planli sezrynm vardaaa raht etmek icin agda dusnuyrm
260814 Alyamm sen otruyosun sedyenin üstüne ayaklarını uzatarak onlarda alıyor bu sefer otramadığım için komple uzanmak zorunda kaldım ve böle çok çok raht oluyomuş
Alyamm 260814 valla ben ilk defa duyuyorum yıllardır giderim kuaföre ağdaya hep uzanırım öğle alırlar
Misskaynak Btl42 canıö bence git bi dene dayanamayacak şekilde acır yada kasılırsan yaptırmassın olur biter bende ağdaya gidiyordum sonra jilete başladım ama haftaya çatı muayenem var bende ağdaya gidicem korkuyorum acır diye ama denemekten zarar gelmez :))
sevgitekes Btl42 şimdiye kadar jilet yaptıysan çok acı yapar iyice kalinlasmistir bence doğumdan sonra geç idare et bebek için
Gdg Btl42 bende çok korkmuştum sonra gittim tabiki çok rahatım su an ya neymiş o jilet filan kendimi yormusum evde .
Meleksu Btl42 canm ben 37+5 im dün gittim ağdaya hiçbişey olmadı çok şükür ne kasılma nede akıntı oldu sonradan Doğuma az kaldı gideyim dedim bence korkulacak bi yanı Yok her zaman gidiyorsan zaten sorun olmaz
Sedahatice Ben şu an 38 haftalığım gideli 3 gün oldu bence ağda daha iyi. Ben başından beri ağda yaptırıyorum çok da rahat oluyor. Kuaförün iyiyse birazda olsa dayana bilirim diyorsan bence ağda yaptır Doğumdan sonra da uzun bir süre rahat edersin
Srfn11 Btl42 33. Haftadym her ay hep agda yaptirdim bsy olmuor sadece ayakta yaptir derim dha rahat oluor yataraan daha kasiliosun
Fndk1015 Ben hamilelikten önce ağdaya gidiyordum oda zar zor.tenim baya hassastır kanar morarır ve çok korkar gerilirim yani normal halimle zor katlanırım.hamile olduğumu öğrenince 5. Ayıma kadar jiletle hallettim işimi. Kasılırım ederim bişey olur falan diye.ama baktım böylede olucak gibi değil eğilemiyorum göremiyorum ve hemen çıkıyor.gözümü karartıp geçen gittimm evet canım acıdıı yine baya ama rahat ettimm bundan sonrada ağdayla devamm 👍🏻
Mrv93 Dün gittim bende bugün çatı muayenesi olucam 36+4 olduk kendini kasmadığın sürece bir sıkıntı yok ama gideceğin yerin hijjeninden emin olmalısın allah korusun enfeksiyon kapma birde. Acıyor ama korkulacak kadar değil acımasıda çok normal zaten ama hiiç kasma çekileceği zaman derin nefes al aman bumuymuş dersin zaten 🤣