MelikeGkhn Kızlar 36. Haftadayım ilk gebelik Doğum sonrası korse alayım bi kenarda dursun diyorum alan kullanan önerisi olan bar mı bi de sezaryen ile normalde kullanma farklı oluyor değil mi?
Oguzkagan65 MelikeGkhn instagram da melekstorex diye bi sayfa var ablama oradan aldık memnun kaldı bende oradan alacağım
ikramuratyanik MelikeGkhn e bebekten owli korse aldım bende alirken baya tereddüt etmistim ama kumaşı falan cok güzel tavsiye ederim
GozdeCemre cansuturann ilk gebeliğimde kullanılmıyor zannediyordum 10 Günden sonra kullanılıyormuş canım koca göbeğim kalmıştı Şimdi hamile kalı kalmaz ilk işim korse almak oldu 😂
Smyrna35 Yamuna korseyi herkes çok övüyor gecen yine burda bi başlık acılmıştı kullanan bi arkadaş da cok memnun oldugunu söylemişti ben yamuna korse düşünüyorum biraz pahalı ama yeter ki işe yarasın
MelikeGkhn GozdeCemre ilk gebelikte kullanılıyor ama 10 gün sonra öyle mi nerden aldınız peki memnun musunuz teşekkürler
GozdeCemre MelikeGkhn 10 gün sonra diye biliyorum canım Kullanmadım daha 6 hafta var daha doğumuma oda bekliyor Ali expresten sipariş ettim bana çok mantıklı gelmiyor sırf mantıklı diye 200 300 lira para vermek uygun yollu aldım korse sonuçta
25agustos Hndnckn balenli olması daha iyi olur bence birde tüm vücut kullanışlı olmaz ama demi sürekli tak çıkar genişler bu
muartay MelikeGkhn canım hamilelikten once yamuna kullandım spordayken evdeylen evet işe yarıyor ama sezeryan sonrası kullanımda takarken zorlanabilirsin, ben e bebekten owli aldım cırt cırtlı daha rahat takılır diye düşündüm hem doktorlar da onu tavsiye ediyor. Hangisi kolayıma gelirse onu kullanıcam bakalım 🤗
Ecmbalci Kızlar yamuna markası aliexpreste 113 lira ordan alıp satıyolar zaten alabılen ordan alsın bosuna kazıklanmasın