SeherAyhan Merhaba anneler size bir sorum olacak ben 26+5 haftalık hamileyim bu gün kontrolde doktorum bebeğim ters durduğunu popusunun aşağıda olduğunu söyledi. Bebeğim zamanla döner mi bir l doğum pozisyonu alır mı acaba?
Depresif_polyanna SeherAyhan benim de 24.haftada öyleydi canım hala da donmedigini düşünüyorum kasıklarımda baskı oluyor
Tugceeeee SeherAyhan benimde 26. Haftada tersti 2 hafta sonra gittim dönmüştü daha çok döner dedu doktor küçük dedi
Rasev SeherAyhan 26haftada brnimde oylelydi ama donmedi. 40haftasinda donen bile oluyo.bol bol yuruyuş yapın
Kosmerim Döner tabiki Allah’ın izniyle benim 36 da dönmüştü sizin daha çook erken bu hafta da . takacağınız en son şey olsun
Tugceisil SeherAyhan çok erken dönmedi demek için kaldı ki baş aşağı gelip tekrar geri de dönebilir benim kızım öyle defalarca döndü 35olucaz hafta sonu son durum ne merak ediyorum hayırlısı canım
Rasev SeherAyhan inşəAllah sizinki doner . Nasip isi canim donede bilir donmeyede ama sen bol bol haraket et burda dun rastladim bi posta 38haftasinda dondu
Ykusdil Merhabalar 30 haftamdayım bende😊 daha bugün kontrolde bebeğim yan yatış pozisyonundaydı doktor bazı hareketler gösterdi bol bol o hareketleri yapmamı söyledi inş döner benimkide ya🙏🏻Gerçekten hiç belli olmuyor son hafta dönenler var ilkten dönüp sonra tekrar ters duranlarda var nasip artık🙋🏻♀️
AlyaSu SeherAyhan 32ye kadar ters duruyordu canım şu an 36 haftalık oldu ve doğum pozisyonunu aldı son haftalara kadar bekle dönecektir