liya Kecicik aynen cnm sağlıklı olsun da belirtiler bazen yanılma olabiliyor bend ede sivilce oldu ama çok zaman geçmedi bakımla geçirdim kız bebek oyyy ölürüm onlara ben inş Allah gönlümdkini verir nasibi olmayan melek oluyor rabbim nasip ettiğini korusun cnm bnm kendine iyi bak
minnak9 Sanemiko bnde 5+5 de gttm bebek bile yktu ondn endiselym yarn drye gtcm insallah kalp atisini duyrm. Allah bagislasn
Kaju cannarz aynen katiliyorum. Insan heyecanini paylassin istio gidip gidip dr a sarilasim gelio ona😂😂
cannarz minnak9 daha erken duymazsan bile telaş yapıp üzme kendini bende aynı şekilde 5 haftalıkken kese var ama bebek yok dediler kalp atışını 8.haftadan sonra duydum.Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin 🙏☺☺
minnak9 cannarz aminnnn Allah razi olsn insallah duyarmda daha da beklemem bekleye bekleye bir hal oldm 🙂 Rabbim hepimznkini bagislasn bizlere
minnak9 TubaKorkmaz bnde ama sn yolun sonuna gitmissn bn dha basndaym 30 da anca anne olcm insallah 🙂
TubaKorkmaz minnak9 ben kıl payı 29 da anne olcam 😂 olsun problem değil sağsalim yavrularımıza kavuşalımda 🙈
Gulden 32 yaşındayım ben de. 16+4deyim. 4,5 ay önce evlendim☺ ilk başlarda çok bulantım vardı. 10ununcu haftadan sonra iştahım bir açıldı ki sormayın hiç doymuyorum☺ kız bekliyorum ben de💕
TubaKorkmaz Gulden 9 aya kadar maalesef doymayacaksanız ben son ayımdayım hiç doymuyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum canım devamlı tatlı istiyor benimde 😩
TubaKorkmaz minnak9 29 da evlendim 29 hamile kaldım 29 doğurcam inşallah 😂 29 uğurlu rakamamım bundan sonra
Gulden TubaKorkmaz Ben de tatlı delisiyim hergün yiyorum.Ama ayırt edemiyorum çoğu zaman tatlı ekşi tuzlu farketmiyor hepsine iştahlıyım😏
minnak9 TubaKorkmaz hehehhe masallah hemen hamile kalmssn bn 27 de evlendm 29 da hamile kaldm 30 da dogum olck insllah