Kaju blackcatS ayyyy isallahhh doguncaya kadar rahat olamicam heralde diyodum neyse 20-24 arasi galiba o ozaman az kalmis😂😂 ne guzel belirtide olmayinca insan tribe girio daha cok😂 saglikla alirsin kucagina isallah❤
blackcatS Kaju Kaju evet o haftalar arası 🙂 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤰🏻💞
Pitircikveannesi Kecicik Amin aynen öyle sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil ben de hep öyle dua ettim... Peki en son Ne zaman gittin doktora? Geç döllenme olunca geç görünüyorlarmış...
cannarz Kaju oda iimiş 😂😂😂😂 dr bile şok olduysa☺ Erken öğrenmekte ii deilmiş ama insan heycandsn duramıo ki.Ben bide bazı doktorlardaki şu muameleyi sewmiyorum tamam onlar akşama kadar 100 tane görüyo ama benim ilk hamileliğim heycanı bile yaşatmıyolar 😏
Kaju cannarz aynen katiliyorum. Insan heyecanini paylassin istio gidip gidip dr a sarilasim gelio ona😂😂
Srknsmg Kecicik kızım olcak inş. Allahım herkese tüm hamilelere yardım etsin..hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alalım inş..
Pitircikveannesi Kecicik Bu hafta gözükür o zaman😂 Hatta bence 8.haftaya doğru gitsen kalp atışını da duyardın😍 Ben 8.hafta gitmiştim
Silamom06 Kecicik ben 20 kasimda belki ogrenirim cinsiyeti 2 li tarama olucak 12 haftama grcem.o zaman
Rain81 Kecicik bende 30 yaşındayım 27 haftalık hamileyim.. yaşla alakalı pek sıkıntım olmadı, hamileliğin getirdiği genel sıkıntılar ☺ Ben sıkıntı olarak n yaşıyorsam 22 yaşında ki hamile de aynısını yaşıyor 🙈
minnak9 Kecicik biliomsn dun ayni seyi bn yapacktm 30 civari yas grubu acacaktm snra dedm dur sali drye gdeym kalp atisini duyyamda snra acarm nasip sanaymis
Sanemiko Bende 33 yaşındayım 🙈 12+6'yız bugün 🙏 Allah'a şükürler olsun herşey olması gerektıgı kadar oldu. Başlarda halsizlik, uyku hali, koku hassasiyeti.. ☺