Ga35 Esrarse canim tire yogurt deneyebilirsin diğer yogurtlarla alakası yok migrosta satılıo ben suan sadece onu yiyorum kıvamı yogun ve tatlımsı digerkiler gibi koruyuculu ve eksi deil ☺️
brldmr FSCMK pastörize sütle yapılan ev yogurdu saglıklıdır. köyden gelen sütle yapılan değil. sütün tüm vitaminini mineralini öldürüp saglıklı birşey ortaya cıkaramazsın.
FSCMK brldmr vallahi köy möy yıllarım yiyerek geçti hiç bir sağlıklısızlığını görmedim çok sağlıklı vitamini ölmüyor kaynatınca mikrobu dağlıyor ilk defa duydum inek sütüne sağlıksız diyeni
brldmr FSCMK demek ki cevrenizde bilgi sahibi kimse yok 😬 elinizin altında google var arastırın bilgiye ulasmak zor değil ama sizin cevreniz daha iyi biliyordur tabi bilim, gıda muhendisleri, genetikciler vsden😂
Ozom Esrarse benim tansiyonum yüksek diye hiç yemiyorum. Doğumdan sonra inşaAllah 😋. Size ve Bebişe afiyet olsun yarasın 🍼
FSCMK brldmr hanımefendi bilgimizde var herşeyinzde var tam siz potörize süt için yoğurt yiyin herkesin zevki damak tdı ı ayrı biz inek sütü içiyoruz diye bilgiymişiz olmuyoruz tam hadi iyi günler
brldmr FSCMK zevk ve damak tadınızla ilgili yorum yaptıgımı hatırlamıyorum. köy sütüyle yogurt yapmanın daha saglıklı oldugunu dusunuyor pek cok insan. bu konunun yapılan arastırmalar neticesinde öyle olmadıgını dile getirdim. size de iyi günler.
FSCMK brldmr sizin düşüncenizde beni ilgilendirmez size ben hangisi sağlıklı diye sormadım post sahibine yazın şu süt daha sağlıklı diye herkes düşüncesini yazıyor siz sağlıklı sütü içiyorsunuz bravo tebrikler 👏
brldmr FSCMK siz yazdıklarınızı da unutuyorsunuz yukarda yazmıssınız ev yogurdu daha saglıklı köy sütüyle yapılan diye. siz tabiki beni ilgilendirmiyorsunuz isterseniz direkt gidin inegin memesinden icin 😂 okuyan insanları yanlıs yonlendiriyorsunuz onlar icin o yazı 😏
FSCMK brldmr evet sağlıklı siz böyle deşiniz diye sağlıksız demedim bir yorumumu unutmuyorum insanları yanlış yönlendirmiyorum bir defolun gidin çok bilmiş hanımefendi sizinle laf dalaşına giremem he heee
blackeagle Esrarse bimin dost yoğurt markasını bir tek yiyebiliyorum bende bir de köylerde satılan yarı manda yarı inek sütünden yapılmış yoğurtta çok lezzetli oluyor imkanin varsa bak derim