Esrarse Arkadaşlar yardım edin ya miğdem bulana bulana yoğurt yiyorum. Orda yediğim yoğurda alıştım herhalde Türkiye dekilerin tadı biraz farklı yani ekşimsi geliyor 😩 Farklı markadan deniyen yardımcı olur mu
Minifasulye Esrarse çiftliklerden süt alıp evde kendiniz mayalayın yoğurdu neden market yoğurdu tüketiyosunuz ki?
Ozom Esrarse oradaki yoğurdu burada bulmanız biraz zor. Almayadaki yoğurtlar akışkan ve tatlı buradakiler sert ve ekşimsi. Orada yaşamış biri olarak Türkiye de o kıvamda bi yoğurt ile karşılaşmadım
Gulsahnaz Esrarse almanyada yasayan arkadasim cocuklarina Türkiye de yoğurt yediremiyordu ordakiler tatsiz krema kivaminda, bim den aliyordu dost yogurt en yakin tat bu diyordu inşallah sizin isinize de yarar
FSCMK Esrarse artık hamilesin hazır yoğurdu bırak ev yoğurdu ye heryerde satılıyor süt kapıya bile getiriyorlar süt alırmışsınız diye mayalayın ve yiyin bebeğede hazır yoğurt kesinlikle yedirmeyin ev yoğurdu sağlıklı biliyorsun
Esrarse Minifasulye canım pek yoğurt yemek istemiyor 😩 süt içiyorum peynir yiyorum ama kendimi zorluyorum artık dediğiniz gibi evde yapayım
zorkadin53 Markettekilere ekşi diyorsaniz evde mayaladiğiniz yoğurdu hiç yiyemezsiniz bizede markettekiler tatlı gelir yoğurt gibi degildir yiyemeyiz
Esrarse zorkadin53 evet biraz öyle orda köy hayatından uzakta yaşadığım için ev yoğurdu sütü vs. bana ya ekşi geliyor yada inek kokuyormuş gibi geliyor 🤦🏼♀️🙊 neyse ben bi ev yoğurdunu denemem lazım
Minifasulye Esrarse mümkünse sade olarak için meyvelilerde ktkı maddesi ve şeker var. Ya da sade alıp kendiniz meyve katın daha sağlıklı olur
Esrarse Ozom 😔 bazı şeyleri cidden çok özlüyorum halbuki burdakiler bin kat daha güzeldir kesin ama alışkanlık işte
Ozom Esrarse ben de oradaki yoğurda zor alışmıştım😊. Benim özlediğim şeyleri oluyor arada inanamasam da Gazi peyniri gibi; arada canım çekiyor o peyniri☺️
Ozom Esrarse onlarıda içimden geçirmiştim ama hamilelikte yenilmemesi gerekli diye yazmadım 😃. Canımız çekmesin ☺️
Ozom Esrarse benim tansiyonum yüksek diye hiç yemiyorum. Doğumdan sonra inşaAllah 😋. Size ve Bebişe afiyet olsun yarasın 🍼
brldmr FSCMK pastörize sütle yapılan ev yogurdu saglıklıdır. köyden gelen sütle yapılan değil. sütün tüm vitaminini mineralini öldürüp saglıklı birşey ortaya cıkaramazsın.