• Gebelik
  • Bebegim dönmüs cok sükür🥰🤲🏻

Omrnhatunu
Canim internette gördügüm hareketlerden yaptim yani girgir yapar gibi öyle durdum biraz (günde bi kac defa).
Ve Insikak suresi var onu dinlettim kulaklikla bebege. Kendimde okudum ve secde ettim
    Benim 26 da dondu 30 um guzel bir dogum olcak dio doktor insallah oyledir ben donerken anladim ama dönme oldugunu anlamadim ilk gebelik cunku :) sag tarafim kocaman oldur icimden birsey akar gibiydi nefesimi kesti
      GulsunA ayni haftayız canım🙏😍 bebeğim 34 haftadan beri başı aşağıda ben hissediyorum yürüyünce Ağrılık oluyor sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah 😍😍
        Benim bebegimde ters canim 36 haftamdayim neler yapmaliyim sence
          Aysegolcuk
          Amin insAllah canim🤲🏻🥰
          Ya ben cok stres yaptim dönmeyince cunku bu 3’uncu hamileligim, digerleri normaldi buda dönmeyince korktum cunku sezaryen istemiyorum. Ama sukur 🤲🏻 Evet simdi bende hissediyorum o agirligi 😅😅
            busrabx
            Döner insAllah canim vallah dedigim gibi girgir yapar gibi durdum bi kac gün (gunde 2-3defa) ve Insikak suresi onunda faydasi oldugunu dusunuyorum, hem bebege dinlettim kulaklikla, hemde kendimde okuyum secde yaptim😊
              Bende 32 haftaligim ama hayla bebegim donmedi bende merak ediyorum ne zaman doner diye persembe bugunu gitcem kontrolum var doktoruma sorcam
                GulsunA benimde dönemdi doktorum 36 ya kadar zorda olsa kendi döner dedi şuan 35 im özel şeyler yaptınız mı egzersiz vs bana karnım o ovala dedi sadece
                  hunilimom
                  Karnimi ovaladim evet ama fazla degil cunku aklima gelmiyodu karin ovalamak 😀
                  Benim icin artik cok gec saniyodum ama degilmis, seninde döner insAllah🥰
                    GulsunA Ay maşAllah 😍 bu benim ilk gebeliğim ben suan yurtdışındayım burda sezeryana karşılar bebek dönmese bile ebeler kendileri döndürüyorlarmış mecbur olmadığı sürede sezeryan yapmıyorlar canım Türkiye’de bebek dönmese hop sezeryan olacan saçma ya🙄🙄
                      GulsunA ayy darısı başıma insAllah benimde 36+5 olduk herşeyi yapıyorum ama dönmedi halen
                        Aysegolcuk
                        Evet evet bende fransadayim öyle biliyorum 😊 Hayirli dogumlar nasip etsin rabbim cumlemize 🤲🏻