[silindi] Duuyguum ben başta çok çektim ya sirkeli su krem ilaç inan kaç gece ağlayarak acile gittim 😱 şimdi yanma falan olmadı ilaç aldım hemen baktım afedersin idrar da koku geldi doktora mesaj attım bakalım inşallah bu defa kökten hallederim 😂🤦♀️ sende ihmal etme ilaçları falan ben içmedim salak gibi çocuğa zarar verir ama doktordan iyi mi bilcez demi ah ah 🤦♀️
Duuyguum [silindi] bende işte tereddüt ettim tamam güveniyoz da bi acaba da oluyo yani akılda benimde bekarken çok oluyordu hatta bartolin apsesi oluştu o hemde sürekli tekrarladı bende az çekmedim kuytu köşe arardım kaşımak iÇin bide tatlı kaşınırdı ama evlenince geçti şimdi dr diince şaşırdım bak yoğurtta iyi geliyormuş ben onu duymadım
[silindi] Duuyguum yok ya benim evlenince olmaya başladı bana ilişki yaramıyor tam geçiyor bidaha ynai böyle devam etmez inşallah. Kötü bişey ya enfeksiyon hele yanma falan olduğu zaman. Yoğurdu denemedim hiç nimet ya ne bileyim sürmem galiba 😂 🤷♀️
Duuyguum [silindi] sirke nimet değil sanki 😄 bide sürekli kuru tutmak gerekiyormuş.idrarda enfeksiyonla vajinal enfeksiyon aynı şeyler mi acaba o geldi aklıma benim idrar da enfeksiyon ondan mı acaba kaşıntı akıntım Yok
Pelin86 [silindi] doktora söyledinizmi bunu eşinizinde sizinle tedavi olmasi lazim Bir arkadasmda sizin gibiydi esinde problem varmiş kurtuldu Her iliskiden sonra mantar gibi bisey oliyordu ondada
Nihal14 Ebrs ben çok memnun kaldım tahriş etmiyor ve terletmiyor 10 tanesi 100 TL'ye geldi ama uzun yıllar kullanabilecek bisey ben ek sipariş vermeyi de dusundum:) belki başka sitelerde de vardır bence arastir:)
Ebrs Elifelif49 aynen bugun sirkeli su denedim epey bi rahatlattı, ilaç tedavisinden iyidir diye düşünmeye başladım 😊
Elifelif49 Ebrs kesinlikle ilaçtan çok iyi ama geçince kullanma sadece kaşıntı olunca kullan ben 2 kere tek kullandım çok şükür geçti
Ebrs Reykzy 30.haftadayiz, çok agirlik vermem lazim suya ama işte çok fazla icindlce midem bulaniyo. Limonlu falan denedim işe yaramadi. Olmadı artik bulansa bile mecbur iccem, bebegime gumah bari o susuz kalmasin 😊
[silindi] Duuyguum yoğurt daha faklı yiyorum 😂😂😂 farkını bende bilmiyorum valla ama yani ikiside kötüdür benim ilk olduğumda olan yanma ağrıyı tarif bile edemedim saatlerce lavabodan kalkmadım şükür onu atlatınca şimdi hiç basit geliyo ağrılar ama diyorum ya önemli olan ilaçlar ihmal etmemek lazım 🙄
Ebrs dorukhan_nehirada_moms benimde kasimaktan o dereceye gelecek diye korktum inan. Bide insanlarin icinde kasimamak icin zor zaptediyorum kendimi valla tahmin edebiliyorum şimdi yaşadıklarını
Ebrs Duuyguum akintim asiri degil evet, ama kaşıntı mahvetti 😒 sirkeli suyu deneyince bir nebze rahatlatti valla
Duuyguum Ebrs ben de önceden olurdu ikişer üçer litre su kaynatıp soğuduğunda herbir şişeye bir fincan kadar sirke dökerdim öyle yıkardım o çok iyi gelmişti bana sade sirke yapmak tahriş yapar zaten inşallah geçer ya
nisaemre2812 Ebrs bende de hamileliğin başladığından beri enfeksiyon olmuştu. Ama 3 aydır kaşıntı var ve süt kesiği gibi akıntı oluyor anneme sordum mantar olabilir dedi. Sirkeli suyu denicem bende umarım geçer. Etkisi olur demi buradan okuyunca baya geçecek diye ümitlendim çünkü cidden çok kötü bişey bu durum
SemaOkur nisaemre2812 Benim de kaşıntım arada oluyor akıntım çok fazla ve beyaz değil yeşil pütürlü sulu geliyor 🤦♀️