Reykzy Ebrs yılda dört beş kerr enfeksiyon geçiren biri olarak o suyu içmezsen geçmiyo kuzum zorlaman lazım kendini tabi bebek içinde önemli helekş 6. Aydan sonra
Ebrs Sevdaliza sirkeyle 1 saat ince yıkadım biraz rahatlatti canım, peceteyle yada bezle surdugumde yakmaz mı acaba
Ebrs [silindi] aynen canim, normal zamanda habire bi yöntem denerizde hamilelik başlı basina zor bide her yontemi korkudan deneyemeyince caresiz kaliyo insan
[silindi] Ebrs öyle hamile olmasam soğan kürü yapardım valla çok iyi geliyor ama işte dediğin gibi hamile olunca bişey yapılmıyor 🤦♀️
Ebrs bebekteyaparimkariyerde sirkeyi denicem bi süre, işe yaramazsa yogurdu denicem canim cok teşekkür ederim bilgiler için 💕🤗
Ebrs Aby34 evet benimkide 12.haftada dantelli camasir kullanmaktan. Şimdi hep pamuklu giyinmeme ragmen olunca korktum
Kbregt Ebrs kız korkma diyordum hayatta atamam ben fitili falan diye büyük konuşmamak gerekiyormuş 1 aydır progestan kullanıyorum 😂
dorukhan_nehirada_moms Ebrs evet ev yogurdunu pamuga koydum yapistirdim hem souk oldugu icin rahatlatti hemde icinde probiotik oldugu icin kurtaricim oldu Allaha sukir birdahada olmadi ama diorum ya cok cektim artik yara olmustu lavaboya gitmek isgenceydi benim icin agliodum gelmesin die
Nihal14 Ebrs sirkeli su ile günde bir kez taharet olabilir. Yoğurt yemekte enfeksiyonlarda etkili bol su tüketin. Ben günlük ped olarak pamucco sitesinden doğal günlük ped aldım yikananlardan tavsiye ederim:)
Elifelif49 Ebrs Ben doğum yapalı 18 gün oldu ve hamilelikte hep enfeksiyon vardı kaşıntıdan ölüyordum resmen neyseki kuzenim sirkeli suyu dene dedi ilk denemede hemen etkisini gösterdi kaşıntı durdu çok rahatlatıyor dene kesinlikle basta az bişey yanma olabilir korkma
Ebrs Elifelif49 aynen bugun sirkeli su denedim epey bi rahatlattı, ilaç tedavisinden iyidir diye düşünmeye başladım 😊
Ebrs Reykzy 30.haftadayiz, çok agirlik vermem lazim suya ama işte çok fazla icindlce midem bulaniyo. Limonlu falan denedim işe yaramadi. Olmadı artik bulansa bile mecbur iccem, bebegime gumah bari o susuz kalmasin 😊
Ebrs dorukhan_nehirada_moms benimde kasimaktan o dereceye gelecek diye korktum inan. Bide insanlarin icinde kasimamak icin zor zaptediyorum kendimi valla tahmin edebiliyorum şimdi yaşadıklarını
[silindi] Duuyguum bende onu içtim bi kerelik ama geçmedi ya şimdi bi tane hap kullanıyorum aksef di galiba inşallah iyi gelir 🤦♀️
Duuyguum [silindi] inşallah riski de varmış ama benim kaşıntım yanmam yada herhangi birşeyim yok yine de şimdi sirkeli suyla sildim ne olur ne olmaz diye de kaşıntı akıntı vs olmadan da enfeksiyon olabiliyormuymuş
[silindi] Duuyguum ben başta çok çektim ya sirkeli su krem ilaç inan kaç gece ağlayarak acile gittim 😱 şimdi yanma falan olmadı ilaç aldım hemen baktım afedersin idrar da koku geldi doktora mesaj attım bakalım inşallah bu defa kökten hallederim 😂🤦♀️ sende ihmal etme ilaçları falan ben içmedim salak gibi çocuğa zarar verir ama doktordan iyi mi bilcez demi ah ah 🤦♀️
Ebrs Duuyguum akintim asiri degil evet, ama kaşıntı mahvetti 😒 sirkeli suyu deneyince bir nebze rahatlatti valla