Busraeymen1 Merhaba ben 23+5 haftalık gebeyim bel ağrılarım başladı bel ağrısı olan anneler ne yapıyor nasıl geçiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Tunti Busraeymen1 canım ben her bulduğum fırsatta uzanmaya çalışıyorum. Gece yatarken de bel ve sırtımı destekleyecek yastıklar kullanmaya çalışıyorum.
Bahar86 Busraeymen1 ne yaparsan yap geçmiyor malesef ben günde 1 fincan rezene çayı içtim o biraz rahatlatıyor
nazlicancrbg Tunti Nevaninannesi ben sormuştum. Normal oje kullanabileceğimi söylemişti. Kalıcı ojeyi tavsiye etmemişti.
Aysem050 32+4 günlük hamileyim benimde belim çok agrıyor genellikle temizlik yaptıgım Zaman çok agrıyor sırt üstü yatarsam çok agrıyor ama. Sol tarafıma yatınca Ağrı'm biraz hafifliyor
Aysem050 Bahar86 dinleniyorum ama oluyor işte neyse razıyım ben yeterki oğlum sağsalim vaktinde doğsun
Bahar86 Aysem050 Allah yardımcımız olsun ben 38+3 haftalığım başından beri bel ağrısı çekiyorum onun dışında hiç bişey çekmedim ama sizin de dediğiniz sağlıklı olsun başka birşey istemiyrm
glperi_1704 Ben de 25+1 deyim ve belim ağrımaya başladı, yürürken daha çok hissediyorum. Akşamları esneme hareketleri yapiyorum hafif hafif biraz iyi geliyor sanki🤔